ROOTS RESTAURANT

Roots is gehuisvest in een pittoresk en typisch Terschellings pand in West-Terschelling, het grootste dorp van Terschelling waar ook de boot aankomt. Roots ligt op loopafstand van de boot en dichtbij de Waddenzee.

Roots is een hotel-restaurant met de gedachte van onthaasten. Dat betekent dat u geholpen wordt om te ontspannen in een juiste omgeving met alle noodzakelijk voorzieningen en bijzonder en lekker eten en drinken. En natuurlijk met een gastvrije ontvangst.

In het restaurant geniet u van vis-, vlees-, en vega gerechten, ook om te delen. Met een heerlijk glas wijn of -speciaal- bier. Chef-kok Ewald weet iedereen te verrassen met z’n unieke gerechten, toetjes en eigen likeuren.
Het restaurant biedt plaats aan zo’n 25 tot 35 gasten en met mooi weer is ook het gezellige terras geopend.

Ook heeft Roots 3
studio’s voor een langer verblijf, met elk z’n eigen charme, comfort en uitzicht. Welke studio u ook kiest, u kiest altijd voor gastvrijheid, genieten en wellness.

Vlak om de hoek is gezelligheid en vertier te vinden van horeca en leuke unieke winkeltjes. Hét gezicht van Terschelling, de vuurtoren de Brandaris, is niet over het hoofd te zien. Natuur en rust zijn eveneens dichtbij. Bossen, duinen, stranden, kwelders, polder, dorpen, het Wad en de Noordzee… Ja, Terschelling heeft vele gezichten. Ideaal voor zowel de liefhebbers van cultuur als natuur en alles prima bereikbaar.

Daarnaast kent Terschelling veel unieke streekproducten waarvan de Cranberry wellicht de bekendste is. Hiervan worden tal van producten gemaakt. Maar ook diverse vis-en zeeproducten zoals kokkels, mosselen, zeebaars en zeekraal. Typische Terschellinger traktaties van de bakker zijn pondkoek, potsjekoek, brandariskoekjes, Waddenbrood en suikerbrood met cranberries. Kortom, genoeg te genieten.

Daarom graag tot ziens bij Roots Eten en Slapen.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie en de
menukaart.

Contact
Roots Slaapstudio’s
Molenstraat 7
West-Terschelling

Telefoon: 06-12344499
E-mail:
info@roots.frl
Website:
https://roots.frl