STRANDHOTEL ‘OM DE NOORD’

Het noordelijkste hotel op de Wadden!
Strandhotel 'Om de Noord' is een klein, persoonlijk hotel aan het strand, gevestigd op Waddeneiland Schiermonnikoog. Het eiland wordt geprezen om zijn rust, die onder andere in stand wordt gehouden doordat bezoekers hun auto op de vaste wal moeten achterlaten. Het hotel ligt aan het strand en 10 minuten fietsen van het sfeervolle centrum. 

De kleinschaligheid met de persoonlijke twist zorgen voor een ontspannend verblijf. Het intieme hotel beschikt over dertien frisse kamers in twee verschillende kamer types, negen Standaard kamers en vier Deluxe kamers. De kamers zijn ideaal voor een familie- of vriendenweekend. Lekker met vrienden in één hotel, comfortabel en knus.
De Deluxe kamers zijn ruim 30 m2 en hebben een prachtig uitzicht over de duinen of het strand met zeezicht. De Standaard kamers zijn kleiner van formaat, maar zijn verder van alle gemakken voorzien.
De Deluxe kamers zijn op de eerste verdieping en te bereiken met een trap. De standaard kamers bevinden zich op de begane grond.

Omdat het hotel aan het strand ligt is het  een perfecte plek om in de zomer zo met de handdoek naar het strand te lopen en in de winter voor een stevige wandeling langs de kustlijn.
Het sfeervolle centrum van Schiermonnikoog bevind zich op slechts 10 minuten fietsafstand van het hotel.  

Het restaurant beschikt over ongeveer 40 zitplaatsen en 50 terrasplaatsen. U kunt er beginnen met een heerlijk ontbijt en de dag eindigen met een afzakkertje in de lounge op een speciaalbiertje aan de bar. Verder is het een echte strandpaviljoen waar men in de zomer geniet van een heerlijk glas rosé op het zonnedek. In de winter is het de ideale plek om te genieten van een warme chocomel na een prachtige strandwandeling. Natuurlijk in het hele hotel gratis WiFi beschikbaar. 

Wees meer dan welkom!

Team Om de Noord.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de kamerprijzen, meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 


Contact
Strandhotel ‘Om de Noord’

Badweg 117
9166 NH Schiermonnikoog  

Telefoon: 0519-700200
E-mail: 
info@hotelomdenoord.nl  
Website:
www.hotelomdenoord.nl
Volg Strandhotel ‘Om de Noord’ ook op Facebook en Twitter.