RESTAURANT GUSTA

Bij de lokale keuken van restaurant Gusta, het restaurant van Boutique Hotel Texel, wordt men geïnspireerd door de seizoenen waarbij Texelse producten hoogtij vieren. De smaakvolle gerechten vormen een toonbeeld van kracht en eenvoud. De Chef kok houdt combinaties simpel om elk ingrediënt volledig tot zijn recht te laten komen. In het restaurant wordt gewerkt met dagelijks verse producten van eigen -ei- land, eigen moestuin, puur en zuiver.

Iedere dag zijn er momenten om het drukke bestaan achter u te laten en te genieten van de kleine geneugten des levens. Een moment van: een mooi gedekte tafel, sfeervolle kaarsen op een koude winteravond, lekker lang tafelen bij ondergaande zomerzon, momenten die u deelt met vrienden en familie, een ontspannen lunch of zelfs een korte break. Verrassende met passie bereidde gerechten grote of kleine gerechten vol Texelse ingrediënten en producenten van het eiland, een verse koffie van Texelse branding gezet met liefde of wegduikend op de bank bij de haard met een goed glas wijn.

Ja, GUSTA staat voor smakelijk genieten! Genieten van familiaire warmte, het leven, met smaak en liefde voor mooie producten.  

En voor een langer verblijf nodigt Boutique
Hotel Texel u graag uit als haar gast.


Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Restaurant Gusta en Boutique Hotel Texel
Postweg 134
1795 JS De Cocksdorp Texel

Telefoon: 0222-311237
E-mail: info@hoteltexel.com 
Website:
www.hoteltexel.nl
Volg Restaurant Gusta en Boutique Hotel Texel ook op Facebook en Twitter.