ROOTS SLAAPSTUDIO’S

Roots is gehuisvest in een pittoresk en typisch Terschellings pand in West-Terschelling, het grootste dorp van Terschelling waar ook de boot aankomt. Roots ligt op loopafstand van de boot en dichtbij de Waddenzee.

Roots is een restaurant met 3 slaapstudio’s met de gedachte van onthaasten. Dat betekent dat u geholpen wordt om te ontspannen in een juiste omgeving met alle noodzakelijk voorzieningen en bijzonder en lekker
eten en drinken. En natuurlijk met een gastvrije ontvangst.

Iedere studio’s heeft z’n eigen charme, comfort en uitzicht. Welke studio u ook kiest, u kiest altijd voor gastvrijheid, genieten en wellness. Zo heeft elke studio
heerlijke Håstensbedden, een Nespresso apparaat, waterkoker, koelkast, serviesgoed, handdoekenset, badjassen, föhn en een welkomstpakket. Ook is er magnetron voor algemeen gebruik.

Er wordt geen ontbijt geserveerd. Wel zijn er voorzieningen op de kamer aanwezig. Ook is er in de directe omgeving voldoende aanbod.

Vlak om de hoek is gezelligheid en vertier te vinden van horeca en leuke unieke winkeltjes. Hét gezicht van Terschelling, de vuurtoren de Brandaris, is niet over het hoofd te zien. Natuur en rust zijn eveneens dichtbij. Bossen, duinen, stranden, kwelders, polder, dorpen, het Wad en de Noordzee… Ja, Terschelling heeft vele gezichten. Ideaal voor zowel de liefhebbers van cultuur als natuur en alles prima bereikbaar.

Daarnaast kent Terschelling veel unieke streekproducten waarvan de Cranberry wellicht de bekendste is. Hiervan worden tal van producten gemaakt. Maar ook diverse vis-en zeeproducten zoals kokkels, mosselen, zeebaars en zeekraal. Typische Terschellinger traktaties van de bakker zijn pondkoek, potsjekoek, brandariskoekjes, Waddenbrood en suikerbrood met cranberries. Kortom, genoeg te genieten.

Daarom graag tot ziens bij Roots Eten en Slapen.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor
beschikbaarheid en boeken.

Contact
Roots Slaapstudio’s
Molenstraat 7
West-Terschelling

Telefoon: 06-12344499
E-mail:
info@roots.frl
Website:
https://roots.frl


Sfeer impressie studio’s.