HOTEL AMELAND

Centraal gelegen tussen het dorp Nes (10 minuten lopen) en het brede Noordzeestrand (10 minuten lopen), met de 'rug' tegen het Nesserbos vindt u het 3-sterren Hotel Ameland. Hotel Ameland is dé ideale uitvalsbasis voor uw fiets- of wandeltochten.

De comfortabele kamers staan garant voor een relaxed verblijf. De kamers zijn ruim en beschikken over een bad en/of douche met toilet. Sommige kamers beschikken over een balkon. Alle kamers hebben een vrij uitzicht. Vanuit de kamers met dakterras heeft u vanaf het terras zelfs uitzicht op duinen of het wad en het dorp Nes. U kunt reserveren op basis van logies met ontbijt.

Op de begane grond van het hotel vindt u de ruime en sfeervolle lounge met fraaie bar waar u 's avonds op uw gemak bij kunt komen van een enerverende dag. De  royale tuin, met speelplaats voor de kleintjes en een ruim terras op de zonzijde, geven u het gevoel van rust en ruimte. Het ruime uitzicht versterkt dit alles.

Eigen parkeerruimte is aanwezig. Het pand is eenvoudig toegankelijk voor mensen met een mobiele handicap. Ook is een kamer aanwezig welke is ingericht voor personen met een handicap.

Vaste gasten weten het. Ameland is voor mensen die van rust er ruimte houden, voor mensen die actief willen zijn, voor genieters van het Bourgondische leven. Zeker ook liefhebbers van cultuur en historie komen op Ameland aan hun trekken. Golfen, paardrijden, parachutespringen, natuurexcursies, diverse musea, het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. En vergeet niet de 30 km fietspaden door fraaie natuurgebieden. De historische dorpen met hun leuke winkeltjes en sfeervolle restaurants maken uw verblijf op het eiland compleet. De auto mag mee naar het eiland.

Ameland biedt alles voor de verwende vakantieganger, jong en oud. Kom en geniet!
Hotel Ameland en haar medewerkers heten u van harte welkom!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact

Hotel Ameland
Strandweg 48
9163 GN Nes Ameland

Telefoon: 0519 542150
E-mail:
info@hotelameland.nl
Website:
www.hotelameland.nl
Volg Hotel Ameland ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel en omgeving.