HOTEL - CAFÉ - RASTAURANT “DE KLOK


Hotel - Café - Restaurant “De Klok” bevindt zich in Buren op het Waddeneiland Ameland in het Unesco Werelderfgoed gebied Waddenzee. Het hotel ligt precies in het midden van het eiland naast het natura 2000 gebied ´t Oerd.

 

Het hotel heeft een gezellig café waar u biljart kunt spelen, een restaurant waar u heerlijk kunt dineren en voor de zonnige dagen hebben wij een terras op het zuiden. Wij hebben een uitgebreide lunch-, plate- en à la carte-kaart. Natuurlijk kunt u uw dieet- en smaakwensen doorgeven.

 

De moderne 1 tot 4 persoons kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en kabel-tv. Het hotel heeft tevens een lift en een speciale verdieping waar honden zijn toegestaan. Ook zijn er is een sauna en een zonnebank aanwezig. Op de begane grond van het hotel is een toilet met voorzieningen voor mindervaliden.

 

In het gehele hotel is er gratis Wifi aanwezig.

 

's Morgens wordt het uitgebreid ontbijt geserveerd in de vorm van een buffet. Door de ruime keuze in brood, beleg, bent u er zeker van dat u de dag met een goed gevulde maag begint.

 

Het hotel ligt op 3 kilometer afstand van de veerdam. Er is een gratis parkeergelegenheid maar het is ook gemakkelijk te bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

Het prachtige Noordzee strand en Waddenzee ligt op slechts 1,5 km afstand. Beide zijn gemakkelijk per fiets of wandelend te bereiken. Op ca 5 km. vindt u het mooiste gebied van Ameland, ´t Oerd. Er zijn prachtige fiets en wandelroutes voor dit deel van Ameland die u vanuit het hotel kunt starten.

 

Indien gewenst kunt een kamer boeken met logies en ontbijt of met halfpension.

 

Ameland, zeker een verblijf waard!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact
Hotel - Café - Restaurant “De Klok”  
Hoofdweg 11
9164 KL Buren

Telefoon: 0519–542181
Fax: 0519–542497
E-mail:
info@hoteldeklok.nl
Website:
www.hoteldeklok.nl
Volg Hotel - Café - Restaurant “De Klok” ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie Hotel.