HOTEL KOGERSTEATE

Hotel Kogerstaete is vanwege de centrale ligging op het eiland, hét ideale beginpunt van uw vakantie. Via de duinen wandelt u binnen enkele minuten naar het uitgestrekte brede strand. Verder ligt op slechts 150 meter de gezellige dorpsstraat van De Koog. Hier vind u tal van leuke winkels en volop restaurants en terrasjes.


Het hotel beschikt over 26 sfeervolle hotelkamers en suites met airconditioning en luxe badkamer waarvan een groot aantal uitgerust met stoomcabine en sunshower met infrarood functies. U slaapt op comfortabele kingsize boxspring bedden met luxe topper. De meeste kamers zijn voorzien van een eigen balkon of terras

Elke morgen wordt een uitgebreid Texels ontbijtbuffet geserveerd met diverse lokale producten, vers gebakken brood, diverse luxe broodjes, zoet en hartig beleg, vers fruit en een ruime variatie van ei bereidingen. Dit alles onder genot van een vers gezet kop koffie, cappuccino of thee.
En bent u gluten- en/of lactose intolerant geeft dit dan bij de reservering door.

In de gezellige lounge kunt u rustig genieten van diverse Texelse specialiteiten, een mooi glas wijn, een Texels biertje en verrassende bites. Het hotel beschikt verder over gratis WiFi, een lift, een oplaadpunt voor auto’s en fietsen, een overdekte fietsenstalling en gratis parkeren mogelijkheden  rondom het hotel. En komt u met het openbaar vervoer naar Texel? De bus stopt schuin tegenover het hotel.

Door de ideale ligging vormt Hotel Kogerstaete een prima vertrekpunt om Texel per fiets te ontdekken of om te wandelen in de prachtige natuurgebieden in de omgeving. U hoeft alleen maar de duinenrij over te steken om heerlijk over het strand te kunnen flaneren bij zonsondergang. Een heel mooi en breed strand waar u dagenlang kunt genieten van de zon en de trendy strandpaviljoens. De goudgele zandstranden van Texel behoren tot de mooiste en schoonste stranden van Nederland.

Na een inspannende dag wandelen of fietsen bieden de hotelkamers & suites met wellness faciliteiten optimale ontspanning. Genieten, ontspannen en relaxen in uw eigen hotelkamer…

Wij hopen u op ons mooie eiland te mogen verwelkomen.
Desiré Boks en Simon Fulcri.
Hotel Kogerstaete, "Thuiskomen op Texel".

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Hotel Kogerstaete
Dorpsstraat 230
1796 CH De Koog (Texel)

Telefoon: 0222-327733
E-mail:
info@kogerstaete.nl
Website: www.kogerstaete.nl
Volg Hotel Kogerstaete ook op Facebook en
Instagram.


Sfeer impressie hotel.