HOTEL CLAES COMPAEN

Centraal op het eiland in Midsland Noord in een rustige omgeving ligt verscholen tussen het groen Hotel Claes Compaen. Op nog geen kilometer van het strand en even ver van het gezellige dorp Midsland. Het hotel ademt de sfeer van het nautisch verleden van het eiland.

Het hotel is gelijkvloers en rookvrij.
Alle comfortabele kamers beschikken over een eigen badkamer met douche en/of bad en toilet, koelkast, koffie- en theefaciliteiten, kabel TV, wekkerradio, telefoon en gratis WiFi.  De meeste kamers zijn voorzien van kitchenette. Daarnaast hebben alle kamers een terras met uitzicht op de grote rustige tuin, welke is voorzien van ligbedden.
Alle suites bestaan uit twee kamers en beschikken over een kitchenette of open keuken en daarnaast over een dvd- en cd speler.

Het ontbijtbuffet is van 08.30 uur tot 10.00 uur. Gedurende deze tijd kunt u zelf uw ontbijt samenstellen, en meenemen naar uw kamer en dan maakt u zelf de keuze waar u wilt ontbijten. Gewoon in uw kamer aan tafel, of bij mooi weer op uw terras of misschien wel in bed.

De sauna wordt per kamer verhuurd. U hoeft deze ruimte dus niet te delen met andere gasten. De sauna heeft 2 banken en is geschikt voor 2 personen om te liggen of voor 4 personen om te zitten.

Er is een oplaadpunt voor uw elektrische fiets. Parkeer ruimte voor de auto is beperkt aanwezig. De bushalte en de mogelijkheid om fietsen te huren zijn naast de deur.
Ook zijn er prima restauratieve faciliteiten op loopafstand van het hotel.

Klaas en Harmie van Urk nodigen u van harte uit kennis te maken met de gastvrijheid en ongedwongen gezelligheid van Hotel Claes Compaen en te genieten van de unieke schoonheid en rust van het mooie Waddeneiland Terschelling.

Aanbieding
Gratis koffie en thee op de kamer.

Contact
Hotel Claes Compaen
Heereweg 36
8891 HT Terschelling Midsland

Telefoon: 0562-448010
E-mail:
info@claescompaen.nl
Website:
https://claescompaen.nl

Volg Hotel Claes Compaen ook op Facebook.


Sfeer impressie hotel.