FRUITPARK HOTEL & SPA

Schilderachtig gelegen aan de rand van de Betuwe, grenzend aan het land van Maas en Waal, tussen de bloesem- en fruitbomen ligt het ecologisch, duurzaam en zelfvoorzienende viersterren hotel Fruitpark & Spa.

Het hotel biedt mooie luxe hotelkamers welke comfortabel en huiselijke zijn ingericht.

Naast de luxe kamers beschikt het hotel over wellness & spa voorzieningen zoals een kleinschalig verwarmd zwembad, stoomcabine, infraroodcabine en een sauna. Geniet van deze faciliteiten of neem een ontspannen beauty-behandeling of massage. Badkleding is verplicht in de wellness.

Op het terrein van
het Nationaal Fruitpark is van alles te vinden en te doen. Een overdadig decor van fruitbomen. Honderden rassen waarvan gesnoept mag worden. Doorkruis het park over het ‘blote-voeten-pad’ waarbij u maar liefst over 30 verschillende ondergronden loopt! Of ga de competitie aan op de midgetgolfbaan, waarmee u al wandelend het Fruitpark doorkruist. K
nuffel er lustig op los in de dierenweide, maak kennis
met de bewoners van de kikkerpoel en beklim de uitkijktoren. Door het hele park heen zijn toestellen en zitjes gecreëerd en jonge gasten kunnen zich uitleven in de speeltuin. Ervaar de Betuwe!

Moe van alle indrukken en activiteiten?
In het sfeervolle restaurant worden de meest smakelijke gerechten, lunches en high-tea’s  geserveerd. Daarin zijn natuurlijk de allerbeste streekproducten verwerkt. En met mooi weer geniet u hiervan extra op het zonnige terras.

Voel u thuis in de Betuwe. Het team van Nationaal Fruitpark, Hotel & Spa te Ochten verwelkomt u graag!

Aanbieding
Gasten van het hotel mogen
gratis gebruik maken van de wellness voorzieningen en hebben gratis toegang tot het fruitpark. Klik voor meer informatie op onderstaande button.


Contact
Fruitpark Hotel & Spa
Bonegraafseweg 59
4051 CG Ochten

Telefoon: 0344-607785
E-mail:
info@fruitpark.nl
Website:
www.fruitparkhotel.nl
Volg
Fruitpark Hotel & Spa ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie Wellness / Park.