FORELWERELD IN- EN OUTDOORVISSEN

Bent u een echte forelvisliefhebber?
Op het terrein van Forelwereld in Luttelgeest kunnen vissers hun hart ophalen want u kunt dag en nacht uw hengel uitgooien en vissen op forel, zalm, meerval, karper of steur. En wie weet wat de vijver u nog meer te bieden heeft. 
 
N
achtvissen is absoluut geen probleem. Bij Forelwereld zijn diverse kampeerplekken aan het water zodat u heerlijk een weekendje of weekje kunt forelvissen en ontspannen terwijl u overnacht in een tent, caravan, camper of trekkershut.

Zit het weer tegen? Geen probleem. Kom lekker indoorvissen. Ook hier is een groot aanbod aan forellen en andere vissoorten. En bent u uw hengel vergeten? Ook geen probleem. Koop of huur een hengel in de aanwezige winkel. Hier kunt u ook terecht voor het inslaan van visvoer.

Uw vangst kunt u aan het einde van de dag bereiden op één van de stookplaatsjes rondom het water. D
e dag lekker afsluiten met zelf
gevangen vis en een koud biertje in de hand. Groepen hebben de mogelijkheid om onder begeleiding hun forellen te laten roken en te nuttigen in het restaurant.

En wilt u eens
kennismaken met het leven van een zeevisser door een dagje mee te varen? Als het weer het toelaat, kunt u de prachtige tocht maken vanaf Den Helder naar eiland Razende Bol. Onderweg kunt u vissen op de Noordzee, een mooie wandeling over Razende Bol maken, zeehonden spotten, wrakvissen, en een trekking doen.

Dus bent u visliefhebber?
Informeer dan naar de vele mogelijkheden die Forelwereld in Luttelgeest u biedt!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
arrangementen.


Contact
Forelwereld en Camping Luttelgeest Aan Zee
Oosterringweg 36
8315PV Luttelgeest

Telefoon: 06-55156975
E-mail:
dirk@deorchideeenwinkel.nl
Website:
www.forelwereld.nl
Contactpagina: Klik hier.
Volg Forelwereld en Camping Luttelgeest Aan Zee ook op
Facebook.


Klik hier voor een verdere beeldinformatie impressie.