DE LENTE VAN DRENTHE

Op -strand- vakantie in de bossen van Drenthe!
Dat kan. De Lente van Drenthe is een gezellige familiecamping met een waterpark, waar voor jong en oud altijd iets te beleven is. Verken de Drentse Hondsrug per fiets of te voet, ga kriebeldiertjes zoeken in het bos, lekker paardrijden, plons in het zwembad of ga lekker relaxen met een goed boek. Ontdek de bijzondere natuur, de pittoreske dorpjes en mooie steden. Kom cultuur snuiven in een van de nabij gelegen musea.

De kampeerplaatsen liggen op kleine, zonnige velden. Geniet van de rust met uitzicht op het bos, geniet van -klein- kinderen op een veld met speeltoestel of aan het water.

Alle ruime kampeerplaatsen hebben elektra, TV-aansluiting en WiFi voor 2 apparaten. Daarnaast kunt u kiezen voor een plaats met of zonder waterkraan. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor caravans en tenten.
Ook campers zijn van harte welkom op De Lente van Drenthe. U kunt kiezen uit een plaats op een veldje met kampeerplaatsen of uit één van de camperplaatsen. Een aantal camperplaatsen zijn deels verhard.
Voor iedereen is er dus een geschikte plaats, in de schaduw of in de zon.
Bij een verblijf van minimaal 3 nachten heeft u gratis toegang tot het Aquapark.

Huisdieren zijn welkom.

En heeft u geen een eigen kampeermiddel, huur dan een gezellige safaritent. De safaritenten zijn het perfecte voorbeeld van glamping. De safaritent bevat onder andere eigen sanitair, een keuken, comfortabele bedden en een kachel.

Tijdens het verblijf hoeven liefhebbers van een actieve vakantie zich geen moment te vervelen. Vanaf de waterplas naast de camping starten avontuurlijke hardloop- en mountainbikeroutes door het bos en langs het water. Het strandbad heeft helder bronwater en een zandstrand. In één van de waterplassen bevindt zich bovendien het DX Adventurepark, een waterpark met schansen tot maar liefst 11 meter hoog!


Ook kunt u vanaf het vrolijke voorjaar tot de kleurrijke herfst genieten van het mooie Drenthe. Met een seizoenplaats gaat u gewoon ieder vrij weekend of vakantie naar uw -tweede- huis op de camping.

De Lente van Drenthe: vrolijk, gezellig, gastvrij en altijd wat te beleven!

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden die De Lente van Drenthe biedt?
Kijk dan via onderstaande contactgegevens op de site.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
De Lente van Drenthe
Houtvester Jansenweg 2
9462 TB Gasselte

Telefoon: 0599-564333
E-mail:
info@delentevandrenthe.nl
Website:
https://lentevandrenthe.nl
Volg De Lente van Drenthe ook op
Facebook, Twitter en Instagram.


Sfeer impressie Camping en DX Adventurepark.