EXCLUVIN

Thuis proeven bij de wijnboer, dat kan bij Excluvin!

Excluvin is een jong bedrijf dat bestaat uit een team van ervaren wijnadviseurs welke zijn gespecialiseerd in het geven van een vakkundige wijnproeverij in uw vertrouwde omgeving. Thuis, of bij u op het bedrijf wijn proeven bij de wijnboer, dat kan bij Excluvin! U proeft wijnen die exclusief geselecteerd zijn voor liefhebbers van goede en karaktervolle wijnen.

Aan de hand van een persoonlijke wijnproeverij leid men u door de mooiste wijngebieden van hoofdzakelijk Frankrijk, Duitsland en Spanje. Klassieke landen waar traditie en moderne techniek samen komen. Excluvin werkt samen met kleine, onafhankelijke wijnboeren die voor kwaliteit gaan i.p.v. kwantiteit.

In ca. 1,5-2 uur verzorgt Excluvin een informele- en gezellige wijnproeverij voor maximaal 8 personen. De gewenste datum, start- en eindtijd worden in goed overleg met u bepaald. In een logische volgorde geniet u samen
met uw gasten van een tien tot twaalftal heerlijke wijnen die qua smaak en stijl veel
diversiteit bieden.

Gezelligheid vormt de rode draad in de wijnproeverij. U en uw medeproevers ervaren hoe wijn dient te worden gedronken en waar u op moet letten tijdens het proeven. Vanaf de kleur, neus(geur) tot en met afdronk ervaart u wat wijn drinken en genieten is.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor eventuele actuele aanbiedingen en andere mogelijkheden.


Contact
Excluvin
Postbus 24
9860 AA Grootegast

Telefoon: 050-5419009
E-mail:
info@excluvin.nl
Website:
 https://excluvin.nl
Volg Excluvihttps://excluvin.nl/n ook op
Facebook.