EXCLUVIN

 

Thuis proeven bij de wijnboer, dat kan bij Excluvin!

 

Excluvin is een jong bedrijf dat bestaat uit een team van ervaren wijnadviseurs. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van een vakkundige wijnproeverij in uw vertrouwde omgeving. Thuis, of bij u op het bedrijf wijn proeven bij de wijnboer, dat kan bij Excluvin! U proeft wijnen die exclusief geselecteerd zijn voor liefhebbers van goede en karaktervolle wijnen.


Aan de hand van een persoonlijke wijnproeverij leiden wij u door de mooiste wijngebieden van hoofdzakelijk Frankrijk, Duitsland en Spanje. Klassieke landen waar traditie en moderne techniek samen komen. Excluvin werkt samen met kleine, onafhankelijke wijnboeren die voor kwaliteit gaan i.p.v. kwantiteit. 

 

In ca. 1,5-2 uur verzorgen wij een informele- en gezellige wijnproeverij. De gewenste datum, start- en eindtijd worden in goed overleg met u bepaald. In een logische volgorde geniet u samen met uw gasten van een tien tot twaalftal heerlijke wijnen die qua smaak en stijl veel

diversiteit bieden. 

 

Gezelligheid vormt de rode draad in onze wijnproeverij. U en uw medeproevers ervaren hoe wijn dient te worden gedronken en waar je op moet letten tijdens het proeven. Vanaf de kleur, neus(geur) tot en met afdronk ervaart u wat wijn drinken en genieten is. 

 

Aanbieding

50% korting op een wijnproeverij voor maximaal 6 personen. 
(van € 15,- p.p. voor € 7,50 p.p.) op vertoon van LKGX voucher.
 

 

Contact
Excluvin
Legolaan 12
9861 AT Grootegast

Postbus 24
9860 AA Grootegast

Telefoon: 0594 614606
E-mail:
info@excluvin.nl
Website:
https://excluvin.nl/ 
Volg Excluvin ook op
Facebook
.