WELLNESS HOTEL HUIS TEN WOLDE

In de bosrijke omgeving van het Steenwijkerland, in het midden van de ‘driehoek’ Drentse hei, Friese meren en het Nationaal Park Weerribben-Wieden, vindt u aan de voet van de Woldberg het luxe viersterrenhotel Wellness Hotel Huis ten Wolde.

Ontspannen en genieten doet u bij Beauty & Wellness van Huis ten Wolde. Genieten en verzorgd worden op topniveau. Dat straalt van u af na een bezoek aan de sfeervolle en luxueuze wellness. Het team doet graag alles om u en goede tijd te bezorgen! Er wordt gebruik gemaakt van de beste producten. Dit samen met de vakkundige en persoonlijke aandacht maken uw bezoek tot een heerlijke beleving.

Voor het overnachten biedt het
hotel biedt verschillende kamertypes van comfortkamers, familiekamers tot luxe suites welke alle beschikken over moderne faciliteiten die nodig zijn voor een ontspannen verblijf. Enkele kamers zijn ingericht voor personen met een handicap.

's Morgens wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd.
In het
restaurant ‘Huis ten Wolde’ kunt u heerlijk lunchen en dineren en wanneer het weer het toelaat geniet u op het mooi aangelegde terras van een verfrissing met uitzicht over de landerijen.

In het hotel is tevens een bar, een bibliotheek met openhaard en een lift. Ook vindt u er een binnenzwembad, een sauna, een stoombad.


Geen gast is hetzelfde en iedereen ontspant op een andere manier. De één door inspanning. De ander door ontspanning. Daarom denken de medewerkers van het hotel graag met u mee zodat uw verblijf aan al uw verwachtingen voldoet. Ook als groep bent u van harte welkom.

Heerlijk ontspannen, overnachten en culinair genieten doet u bij Wellness Hotel Huis ten Wolde.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact
Huis Ten Wolde
Onderduikersweg 6-A
8346 KP De Bult

Telefoon: 0521-535400
Fax: 0521-745645
E-mail: frontoffice@huistenwolde.nl
Website:
www.huistenwolde.nl
Volg Huis Ten Wolde ook op
Facebook en Twitter.