de UITHOF

Je hoeft je niet te vervelen want de Uithof heeft het.
Meerdere dagen plezier en avontuur voor jong en oud.

Ervaar de G-krachten en de snelheid op de kartbaan. De baan is geschikt voor beginners, gevorderden, wedstrijdrijders en kinderen! Er zijn 2 tunnels, 1 heuvel en een zeer spectaculaire kombocht.

Op de semi-overdekte 400 meter schaatsbaan trainen professionele teams als voorbereiding op toernooien en schaatsen zowel beginners als gevorderden hun rondjes.

Op een steenworp afstand van het strand van Kijkduin ligt 365 dagen per jaar echte sneeuw op een piste van 211 meter. De Uithof beschikt over maar liefst vier liften: twee sleepliften die naar de top van de piste gaan en twee bandliften voor de kids en beginners. Hierdoor zijn er nauwelijks wachttijden voor de liften!

Een reis naar de bergen is bijna niet meer nodig, want naast skiën en snowboarden kan je in de Uithof ook klimmen. Zowel binnen als buiten biedt een prachtige klimwand uitdaging aan jong en oud.

En wat te denken van TopZone. De TopZone Bestaat uit 14 hindernissen die door de gele spijlen lopen van de 400 meter baan in De Uithof.
Op 8 meter hoogte kunt u kiezen uit 2 parcours die beide uitdagend en spannend zijn! Na het voltooien van een parcours volgt de tokkel langs de lange zijde van de 400 meter baan, waarbij u de meeste schaatsers roetsjend zult inhalen. Kortom één en al spanning en adrenaline! De TopZone is uitermate geschikt voor uw kinderfeestje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of als groeps-/familieactiviteit.Andere activiteiten zijn onder andere lasergamen, bumperball, sumoworstelen, klimmen en boulderen.

Tevens is er een fitnesscentrum en zijn er diverse horeca gelegenheden.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de vele mogelijkheden,
eventuele arrangementen en tarieven.

 

Contact
De Uithof
Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag

Telefoon:
deuithof.nl/en/about-us/contact/
E-mail: info@deuithof.nl
Website: 
www.deuithof.nl

Volg de Uithof ook op Facebook.


Zet de sporter in je aan!