DROUWENERZAND ATTRACTIEPARK

Er een dagje tussenuit met de -klein- kinderen?

Ga dan naar Drenthe dé vakantieprovincie bij uitstek!
In deze veelzijdige provincie ligt het vakantiepark Drouwenerzand. Een uniek park met naast een all-in Attractiepark een Vakantiepark.

Het bijzondere aan Drouwenerzand Attractiepark is dat u na binnenkomst onbeperkt gebruik kunt maken van alle speeltoestellen, attracties en kunt genieten van vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, koffie, thee, limonade én ijs! Dit zit allemaal en altijd bij de entreeprijs inbegrepen.

De attracties en speeltoestellen zijn geschikt voor kinderen vanaf ca. 3 jaar. De grote variatie in attracties en speeltoestellen bezorgen kinderen en volwassenen een fantastische dag uit.

En is één dag te kort? Drouwenerzand is een heerlijke plek voor een wat langer verblijf. Het vakantiepark biedt verschillende verblijfsmogelijkheden van
kamperen tot een aantal zeer originele verhuur accommodaties. Voor elk wat wils.

Tijdens uw verblijft in het park heeft u gratis toegang tot het all-in Attractiepark.

Op welke wijze u ook verblijft, bij Drouwenerzand geniet u samen of met de familie/vrienden van een heerlijke onbezorgde vakantie. Op en rond het Drouwenerzand valt veel te doen, te ontdekken en te zien, zorg dus dat uw telefoon of camera altijd een volle batterij/accu heeft. Lekker ontspannen in de natuur, wandelen, fietsen, cultuur snuiven of juist sportief
bezig zijn: het kan allemaal. Zo wordt uw verblijf een onvergetelijke vakantie en kunt u met de gemaakte foto’s nog lekker lang nagenieten.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor het
online bestellen van uw tickets.


Contact
Drouwenerzand Attractiepark
Gasselterstraat 7
9533 PC Drouwen

Telefoon: 0599-564201
E-mail:
info@drouwenerzand.nl
Website:
https://www.drouwenerzand.nl
Volg Drouwenerzand Attractiepark ook op
Facebook en Instagram.