MADURODAM

Madurodam. Moet je meemaken

Via tientallen interactieve doe-dingen, interactieve filmpjes waarin Madurodammertjes de hoofdrol spelen en de bekende miniaturen komen de verhalen van Nederland tot leven.
Bezoekers, jong en oud, worden uitgedaagd om zelf de handen uit de mouwen te steken.

In Madurodam vind je allerlei leuke interactieve ‘doe-dingen’ waardoor je samen met je gezin een actief en gezellig dagje uit beleeft. Zo kun je bijvoorbeeld zelf in de huid van een piloot kruipen en leer je vliegen op Schiphol. Door de Oosterscheldekering op tijd dicht te doen, zorg je er samen voor dat het land erachter niet onder water komt te staan. Ook kun je samen containers op een schip laden in de haven van Rotterdam.

Stap in Madurodam aan boord van een écht Dakota-vliegtuig, doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher en dompel je onder in de muzikale wereld van
de Nederlandse DJ’s. Loods als een echte kapitein je schip door de waterweg van Nederland. Stroop je mouwen op en draai een voor een de sluizen open.

Naast al deze doe-dingen kun je ook de verhalen achter de gebouwen ontdekken in Madurodam. Het bloemenvrouwtje vertelt via een interactief scherm hoeveel bloemen en bloembollen Nederland elke dag verhandelt en een surfer vertelt over de Deltawerken. En zo vertellen de Madurodammertjes op een toegankelijke en grappige manier talloze boeiende verhalen over Nederlandse hoogtepunten.

Kom zelf de gezellige sfeer proeven op één van onze mooie terrassen of cafés onder het genot van een drankje en hapje. Als extra service biedt Madurodam nu ook gratis WIFI.

Voor de kinderen zijn er twee speeltuinen. Een met het thema ‘Waddenzee’  waar ze lekker kunnen spelen en ravotten. De allerkleinsten kunnen lekker spelen in de tuin van het beroemdste konijn van de wereld: welkom in de tuin van nijntje!

Madurodam is één en al beleving. Van het park vol mooie gebouwen tot spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Een dag voor jong en oud, vol zien, doen, spelen en leren. Dat moet je meemaken.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor een reservering en actuele informatie!


Contact
Madurodam
George Maduroplein 1,
2584 RZ Den Haag

Telefoon: 070-416 2400
Website:
www.madurodam.nl
Volg Madurodam ook op Facebook en Instagram.