MEUBELEN DE JAGER

Al meer dan 80 jaar is Meubelen de Jager een vertrouwd adres in Utrecht en omstreken. De ruime showroom met eigentijdse uitstraling  biedt verrassende, nieuwe, jonge meubelcollecties maar ook design meubelen, meubelen in stoere industriële sfeer, nieuw klassiek of juist landelijk.

Bij de aanschaf van nieuw meubilair kunt u vaak wel wat hulp gebruiken. Een nieuwe bank, maar welke kleur? Een passende relaxfauteuil met of zonder sta-op functie? Een andere kast, maar welke stijl past het beste bij de rest van mijn interieur? Ik zou graag alles anders willen, alles opnieuw indelen, maar hoe?

Bij Meubelen de Jager krijgt u gratis interieur-advies op het gebied van ruimte-indeling, kleuren en stijlen.

Kom langs in de winkel en neem de afmetingen en eventueel foto’s van de in te richten kamer mee. Indien nodig zet men uw -woon- kamer op tekening om u een goed beeld te kunnen geven hoe uw nieuwe meubelen het beste tot hun recht komen.

Hierbij o­ntvangt u ook een totaal kleur-advies, voor de meubelen (houtkleuren, stof en leer). Tevens kan men u op weg helpen voor het bepalen van de kleuren van de wanden, vloer, raambekleding en decoratie.

Naast het advies in de winkel komt de adviseur ook graag bij u thuis (op afspraak en in overleg). U ontvangt advies en visie, waarin uw persoonlijke sfeer tot zijn recht komt.

Graag tot ziens, bij Meubelen de Jager.

Aanbieding
In de outlet vindt u veel scherp geprijsde producten. Klik op onderstaande button voor meer informatie.


Contact
Meubelen De Jager
Handelsweg 3
3606 AA Maarssen

Telefoon: 0346-243726
E-mail:
info@meubelendejager.nl
Website: https://meubelendejager.nl/
Volg Meubelen De Jager ook op Facebook.