MORRES

Morres is één van de bekendste en grootste meubelwinkels en grootste woon- en slaapspecialist in Nederland. De winkel telt maar liefst 40.000 m² en heeft ruim 250 merken in huis. Bij het uitzoeken van passend woon- of slaapmeubilair is een goed advies belangrijk.

Heeft u weleens een gratis kleur- en interieuradvies meegemaakt? Samen met één van de professionele stylisten ontdek u de smaak en stijl die écht bij u past. Er wordt een uitgebreide 3D-tekening gemaakt om te laten zien hoe u het meeste uit de beschikbare ruimte haalt. 

En bent u op zoek naar bed waarin u écht tot rust komt? Ga dan eens voor een
slaapadvies op maat. De slaapadviseur brengt in een gesprek uw slaaphouding, uw slaappatroon en eventuele slaapproblemen in kaart. Daarna kunt u proefliggen in het slaaptest center zodat u zelf kunt ervaren welk type matras/bed het beste bij u past. Het advies wordt compleet gemaakt met de juiste keuze in bedbodem, kussens, dekbed en bedtextiel. Zelfs een passend sfeeradvies voor uw slaapkamer behoort tot de mogelijkheden!

Goed advies is belangrijk want we brengen een groot deel van de dag zittend en slapend door. Daarnaast gaat het bij het aanschaffen van woon- en slaapmeubelen om een kostbare investering voor langere tijd. Daarom hecht men bij Morres waarde aan een goed en deugdelijk advies.

Bezoek tijdens uw bezoek aan Morres de gezellige brasserie waar u iets lekkers kunt eten en drinken. De brasserie heeft van alles op de kaart staan, van warme maaltijden, belegde broodjes, smoothies, vers fruit, soep tot een lekkere kop koffie/thee met gebak en fris.

Dus wanneer u toe bent aan nieuwe woon- of slaapmeubelen en u wilt graag een goed advies en begeleiding, kom dan langs bij Morres in Hulst (Zeeland).

Morres is 7 dagen per week open van 10 tot 18 uur.


Aanbieding

Gratis woon-, interieur- en slaapadvies.

Klik ook eens op onderstaande button voor de 
actuele deals.


Contact
MORRES WONEN
Industrieweg 2
4561 GH Hulst - Nederland

Telefoon: 0114-388388
E-mail:
 verkoopservice@morres.com
Website:
 www.morres.nl
Volg Morres ook op
 Facebook en Instagram.