SCHERER ‘Gevoel voor wonen’

Meubel tevreden in Uithuizermeeden!

Scherer ‘Gevoel voor wonen’ is een woninginrichter in het noorden van Groningen, in de plaats Uithuizermeeden. In een showroom van circa 6.500 heeft Scherer alles op het gebied van woninginrichting onder 1 dak. De gevarieerde collectie is verdeeld in meubelen, woningtextiel en slaapkamers, in diverse stijlvormen en prijssegmenten.

Sinds jaar en dag staat Scherer bekend om haar aanbod hoogwaardige meubelen. De meubelcollectie is onder te verdelen in eigentijds/modern-, industrieel, landelijk, Scandinavisch, nieuw klassiek- en een Relax/Sta-op deel. Daarnaast heeft Scherer sinds 2009 een designafdeling waar Nederlandse topmerken staan zoals Leolux, label en montis. En mocht u er nou niet helemaal uitkomen of ziet u door de bomen het bos niet meer met al die keuzes dan denkt men graag met u mee over opstellingen, kleur en materiaalgebruik.

Scherer heeft ook een royaal aanbod relax- en comfortfauteuils eventueel met
opstahulp die naar uw maten, wensen en behoeftes kunnen worden aangepast. Op de relaxfauteuil afdeling kunt samen met een adviseur op zoek gaan naar een fauteuil die past bij uw stijl en zitcomfort.

Laat u gerust eens adviseren door één van de interieurspecialisten van Scherer en ervaar zelf hoeveel mogelijkheden uw interieur heeft.

Een goede nachtrust is een goed begin van de dag! Daarom is het belangrijk om u goed te laten adviseren over een nieuw matras of boxspring. Bij Scherer gaat men graag samen met u op zoek naar het slaapsysteem welke het beste bij u past!

Op de slaapcomfort afdeling vindt u daarom een breed scala aan matrassen, matrasdragers, ledikanten, boxsprings, comfortbedden en ook bijbehorende accessoires zoals dekbedden, kussens en bijbehorende ‘textiele aankleding’ in frisse dessins om een goede nachtrust te garanderen. En om uw bedtextiel netjes te kunnen opbergen zijn er in het assortiment slaapkamer meubelen ook linnenkasten opgenomen.

Scherer ‘Gevoel voor wonen’

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor diverse modellen met aantrekkelijke
korting.


Contact
Scherer
Hoofdstraat 140
9982 AK Uithuizermeeden

Telefoon: 0595-412658
E-mail:
info@scherer.nl
Website:
www.scherer.nl
Volg Scherer ‘Gevoel voor wonen’ ook op
Facebook en Instagram.