IDZENGA MEUBELEN

Bent u op zoek naar modern of toch iets klassieks? Idzenga heeft het!
Mooie meubels voor mooie prijzen. Kom gezellig meubels bewonderen en plannen maken voor een extra kast(je), een nieuwe stoel, een ander bed of misschien zelfs een compleet andere inrichting.

Idzenga heeft een ruime collectie woonprogramma's. Van zitten, wonen tot slapen. Daarnaast is er een ruime keuze in vloer- en raamdecoratie.

Neem de tijd en zak weg in een heerlijk comfortabele bank of ontspan in een comfortabele relax- / 
sta-op fauteuil. En bent u toe aan nieuw slaapkamer meubilair? Idzenga heeft een ruime collectie ledikanten, boxsprings en matrassen. Iedereen, van tiener tot senior kan slagen.

Kom kijken en proefzitten en/of proefliggen liggen want goed zitten en een goede nachtrust zijn belangrijke levensbehoeften. Voorkom klachten en laat u goed adviseren. Neem hiervoor de tijd en besteed hieraan eventueel meerdere bezoeken. Het gaat per slot van rekening om belangrijke en ook vaak kostbare investering.

Ook voor het samenstellen van een tafel of kast helpt en adviseert men u graag bij Idzenga Wonen, waarbij natuurlijk rekening worden gehouden met u persoonlijke wensen en behoeften.

Ja, bij Idzenga Meubelen reikt de service verder dan tot de deur van de showroom. Men hecht waarde aan tevreden klanten. Daarom worden gekochte meubels graag bij u thuis gebracht en indien nodig gemonteerd. In een deel van Friesland gebeurd dit gratis.

Aanbieding
Gratis bezorgen in een deel van Friesland (in overleg). Tevens gratis opmeten en monteren raamdecoratie zoals jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen en vouwgordijnen. 

Contact
Idzenga Meubelen
Lidlumerwei 21
8854GN Oosterbierum

Telefoon: 0518-481431
E-mail:
idzenga.meubelen.bv@planet.nl
Website:
https://idzengameubelen.nl
Volg Idzenga Meubelen ook op
Facebook.