IDZENGA MEUBELEN

Bent u op zoek naar modern of toch iets klassieks? Idzenga heeft het!
Mooie meubels voor mooie prijzen. Kom gezellig meubels bewonderen en plannen maken voor de aanschaf van bijvoorbeeld een ander slaapsysteem met bijpassend slaapkamermeubilair.

Idzenga heeft een ruime collectie ledikanten, boxsprings, matrassen en linnenkasten. Iedereen, van tiener tot senior kan bij Idzenga slagen. Kom daarom kijken in de showroom.

Lekker slapen en uitgerust wakker worden is een eerste levensbehoefte. Een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Daarom is de aanschaf van een goed bed en matras belangrijk. Een goed matras ondersteunt al uw lichaamsdelen op precies de juiste manier. Als u gaat liggen, maar ook als u in uw slaap van houding verandert. Goede matrassen zijn daarom ontwikkeld op basis langdurig en uitgebreid onderzoek.

Er zijn verschillenden slaapsystemen zoals een ledikant met passende bodem (vast of eventueel elektrisch verstelbaar) met matras of de zogeheten boxsprings. Welke het best bij u past zult u zelf moeten ervaren.
Laat u daarom goed
adviseren en kom proefliggen, eventueel meerdere keren. Naast een goed bed/matras is ook een goed kussen belangrijk. Deze zijn er voor iedere slaaphouding en van zacht tot stevig.

Wilt u uw slaapkamer compleet maken met het perfecte huis voor uw garderobe? Ook hiervoor moet u bij Idzenga zijn! Of het nu gaat om een kast met draaideuren of royale schuifdeuren. Er is voldoende keus en voor elk budget. Ontwerp uw eigen kast en maak er uw persoonlijke opslagruimte van. Maak het af met slimme accessoires die aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Dus bet u op zoek naar een ander slaapsysteem met bijpassend slaapkamermeubilair? Kom dan langs bij Idzenga Wonen in Oosterbierum.

Aanbieding
Gratis advies, begeleiding en bezorgen in een deel van Friesland (in overleg).

Contact
Idzenga Meubelen
Lidlumerwei 21
8854GN Oosterbierum

Telefoon: 0518-481431
E-mail:
idzenga.meubelen.bv@planet.nl
Website:
https://idzengameubelen.nl
Volg Idzenga Meubelen ook op
Facebook.