MEEK’S MEUBELEN

Wanneer u op zoek bent naar nieuw zit- of slaap meubilair kom dan eens langs bij Meek’s Meubelen. De woonwinkels van Meek’s Meubelen in Vorden en Ruurlo bieden 10.000 m² wooninspiratie.

Een groot deel van de dag zitten en slapen we. Daarom is goed zit- en slaap meubilair belangrijk. Gelukkig is er een ruime keuze in zowel landelijk als modern woondesign.

Bij de aanschaf van een nieuwe stoel (
sta-op stoel) of bank zijn een aantal factoren die belangrijk. Zo moet een stoel of bank de juiste afmetingen hebben (de juiste zithoogte en zitdiepte). Daarnaast moet uw nieuwe zitmeubel een goed zitcomfort bieden (bijvoorbeeld extra steun). Wanneer een stoel of bank geen goede afmetingen heeft en niet het juiste comfort biedt kan dit tot klachten leiden. Belangrijk is daarom een goed en kundig advies.

Ook bij het uitkiezen van nieuw slaapmeubilair is een goed en kundig advies belangrijk want er zijn veel factoren waar rekening mee moet worden gehouden.

Dan moet het nieuw aan te schaffen meubilair ook nog aansluiten bij uw bestaande situatie, wensen en mogelijkheden. Het gaat per slot van rekening vaak om een kostbare investering die veel jaren mee moet gaan.

De Mensen van Meek’s Meubelen nemen de tijd voor een eerlijk stijladvies, geven de juiste informatie en advies over goed zit- en slaapcomfort. Brengen en installeren de meubelen bij u thuis. Dat is er niet één, dat is een toegewijd team. Ervaar écht maatwerk en een goede begeleiding.

Meek’s Meubelen verwelkomt u graag met een glimlach en een heerlijke kop koffie, zodat u onbezorgd kunt woonshoppen!


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor
 diverse afgeprijsde showroommodellen!


Contact
Meek’s Meubelen
landelijk wonen & slapen
Ruurloseweg 8-12
7251 LK Vorden

Telefoon: 0575-551879
E-mail:
vorden@meeksmeubelen.nl
Website:
meeksmeubelen.nl/product-categorie/vorden

Meek’s Meubelen
modern woondesign
Domineesteeg 14
7261 AS Ruurlo

Telefoon: 
0573-453349
E-mail: 
ruurlo@meeksmeubelen.nl
Website: meeksmeubelen.nl/product-categorie/ruurlo
Volg Meek’s Meubelen ook op Facebook.


Alvast inspiratie opdoen? Klik op dan onderstaande afbeelding.