ATM WOONCENTER

Voor het beste woonadvies gaat u naar ATM Wooncenter in Schagen. Heerlijk en voordelig wonen.

Bent u op zoek naar een nieuw zitmeubel? Dat is niet altijd even gemakkelijk, want er is een groot aanbod zodat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen de vakkundig opgeleide adviseurs/verkopers van ATM Wooncenter u graag.

Omdat we een groot deel van de dag zitten is het belangrijk om te bepalen wat voor u de ideale bank, -eetkamer- stoel of relax/sta-op fauteuil is. ATM Wooncenter heeft een grote keuze in diverse zitmeubelen zodat u samen met de adviseur/verkoper een meubel kan uitzoeken welke het beste past bij uw woonwensen en behoeften.

Naast een grote collectie zitmeubelen vindt u bij  ATM Wooncenter in Schagen ook een ruime keuze aan eet- /salon tafels. Tafels zijn een veelgebruikt meubelstuk. Daarom ook hierin ruime keuze variërend van model, grootte tot en kleur en materiaal.

En om optimaal te kunnen genieten van uw interieur wilt u natuurlijk dat alles netjes en overzichtelijk is opgeruimd. Ook hiervoor biedt ATM Wooncenter diverse mogelijkheden. Zo kunt u
bijvoorbeeld kiezen uit boekenkasten, nachtkastjes, dressoirs of vitrinekasten. De diverse kasten worden geleverd in verschillende maten en in een aantal trendy kleuren.

Om u woon-/eetkamer extra te verfraaien vindt u bij ATM tevens een mooie collectie accessoires voor de finishing touch.

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met de klantenservice of nog beter, kom langs in de ruime showroom op Witte Paal 241 in Schagen.

Neem alvast een kijkje in de showroom.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele kortingsacties.


Contact
ATM Wooncenter & Slaapcenter
Witte Paal 241
1742 LB Schagen

Telefoon: 0224-227357
E-mail
:
info@atmwooncenterschagen.nl
Website:
www.atmwooncenterschagen.nl
Volg ATM Wooncenter & Slaapcenter ook op Facebook en Instagram.