SCHERER ‘Gevoel voor wonen’

Meubel tevreden in Uithuizermeeden!

Scherer ‘Gevoel voor wonen’ is een woninginrichter in het noorden van Groningen, in de plaats Uithuizermeeden. In een showroom van circa 6.500 heeft Scherer alles op het gebied van woninginrichting onder één dak, waaronder ook de afdeling slaapcomfort.


Een goede nachtrust is een goed begin van de dag!


Het is belangrijk om te kiezen voor het juiste slaapcomfort omdat u één derde van uw leven in bed doorbrengt. Met de producten uit de slaapcollectie van Scherer kunt met zekerheid genieten van een goede en verantwoorde nachtrust. 

In de collectie van slaapmeubilair bij Scherer vindt u daarom een breed scala aan matrassen, matrasdragers, ledikanten, boxsprings, comfortbedden en ook bijbehorende accessoires zoals dekbedden, kussens en bijbehorende ‘textiele aankleding’ in frisse dessins om een goede nachtrust te garanderen. En om uw bedtextiel netje te kunnen opbergen zijn er in het assortiment slaapkamermeubelen ook linnenkasten opgenomen.

Of het nu gaat om een ledikant met beweegbare bodems, een hoofdkussen, een boxspringcombinatie of een ingewikkelde linnenkast met specifieke opbergwensen, de vakkundige
adviseurs staan altijd klaar om u een persoonlijk advies te geven.

Want Scherer is ‘Gevoel voor wonen’

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor eventuele modellen met aantrekkelijke
korting.


Contact
Scherer
Hoofdstraat 140
9982 AK Uithuizermeeden

Telefoon: 0595-412658
E-mail:
info@scherer.nl
Website:
www.scherer.nl
Volg Scherer ‘Gevoel voor wonen’ ook op
Facebook en Instagram.