IDZENGA MEUBELEN

Bent u op zoek naar modern of toch iets klassieks? Idzenga heeft het!
Mooie meubels voor mooie prijzen. Kom gezellig meubels bewonderen en plannen maken voor een extra kast(je), een nieuwe stoel, een ander bed of misschien zelfs een compleet andere inrichting.

Idzenga heeft een ruime collectie woonprogramma's. Van zitten, wonen tot slapen. Daarnaast is er een ruime keuze in vloer- en raamdecoratie.

Neem de tijd en zak weg in een heerlijk comfortabele bank of ontspan in een comfortabele relax- / 
sta-op fauteuil. En bent u toe aan nieuw slaapkamer meubilair? Idzenga heeft een ruime collectie ledikanten, boxsprings en matrassen. Iedereen, van tiener tot senior kan slagen.

Gezellig eten en drinken hoort bij het leven. Bent u dus op zoek naar een tafel die aan al uw wensen voldoet? Stel dan uw eigen droomtafel samen met de tafelconfigurator. Kies de gewenste bladvorm, onderstel en bepaal de gewenste kleur en afwerking. Geef uw droomtafel een unieke en persoonlijke uitstraling.

En heeft u meer opbergruimte nodig? Ook dan bent u bij Idzenga wonen aan het juiste adres. Of het nu gaat om een design kast, een dressoir een kast met draaideuren of royale schuifdeuren, er is voldoende keus en voor elk budget. Ontwerp uw eigen kast en maak er uw persoonlijke opslagruimte van. Maak het af met slimme accessoires die aansluiten bij uw behoeften.


Een vloerkleed of tapijt maakt uw vloer helemaal compleet, en geeft warmte en comfort in ieder vertrek van uw woning. Vloerkleden zijn verkrijgbaar in diverse maten, vormen, kleuren en materialen. Tevens vindt u in de showroom een mooie en grote collectie gordijnen, jaloezieën en andere raamdecoratie om uw inrichting een persoonlijke touch te geven.

Dus bent u op zoek naar modern of toch iets klassieks? Idzenga heeft het!
Daarom van harte welkom in de showroom voor veel wooninspiratie en een goed
advies.

Aanbieding
Gratis bezorgen in een deel van Friesland (in overleg). Tevens gratis opmeten en monteren raamdecoratie zoals jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen en vouwgordijnen. 

Contact
Idzenga Meubelen
Lidlumerwei 21
8854GN Oosterbierum

Telefoon: 0518-481431
E-mail:
idzenga.meubelen.bv@planet.nl
Website:
https://idzengameubelen.nl
Volg Idzenga Meubelen ook op
Facebook.