HENKKO WONEN & SLAPEN

Bij Henkko Wonen & Slapen vindt u de nieuwste trends en diverse stijlen voor woon- en  eetkamer, relax-/sta-op fauteuils, kasten, slaapkamer en ook voor woonaccessoires, verlichting en karpetten bent u er aan het juiste adres.

In de showroom vindt u verschillende opgestelde woon - en slaapkamers. Het assortiment bestaat uit kwaliteitmeubels voor een betaalbare prijs naar ieders budget. Voor het echte gevoel moet u natuurlijk een kijkje komen nemen.

De verkoop adviseurs nemen alle tijd voor u want bij Henkko Wonen & Slapen weet men hoe belangrijk het is dat een huis goed en smaakvol is ingericht. Samen met u wordt bekeken hoe en wat uw woonsituatie is.  U krijgt een passend advies waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met uw persoonlijke smaak en wensen.

En om optimaal en lang van uw nieuwe meubilair te genieten is het zeker te overwegen om gebruik te maken van All in House Service (tot 5 jaar aanvullende service). Met dit aanvullende service programma hoeft u zich de komende 5 jaar geen zorgen meer te maken over service en garantie. Deze is zo uitgebreid, dat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw
nieuwe aanschaf want u heeft tot 5 jaar service aan huis.

Kom binnen en neem alvast een kijkje in de showroom door op onderstaande afbeelding te klikken.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
aanbiedingen.


Contact
Henkko Wonen & Slapen
Showroom
Malzwin 20
8321 MX Urk

Telefoon: 0527-684657
Email: 
info@henkko.nl
Website: www.henkko.nl
Volg Henkko Wonen & Slapen ook op
Facebook.