HENKKO WONEN & SLAPEN

Bij Henkko Wonen & Slapen vindt u de nieuwste trends en diverse stijlen voor woon- en  eetkamer, relax-/sta-op fauteuils, kasten, slaapkamer en ook voor woonaccessoires, verlichting en karpetten bent u er aan het juiste adres.

In de showroom vindt u verschillende opgestelde woonkamers met verspreid relax-/sta-op fauteuils. Een relaxfauteuil biedt optimaal zitcomfort omdat deze in veel gevallen op uw persoonlijke wensen en behoeften kan worden aangepast. En voor wat extra ondersteuning bij het opstaan kan eventueel een sta-op functie worden ingebouwd. Voor het echte gevoel en proefzitten moet u natuurlijk een kijkje komen nemen.

De verkoop adviseurs nemen alle tijd voor u want bij Henkko Wonen & Slapen weet men hoe belangrijk het is dat een huis goed en smaakvol is ingericht en dat goed zitten belangrijk is voor u gezondheid. Daarom wordt samen met u bekeken hoe en wat uw woonsituatie is en welke fauteuil naast uw persoonlijke wensen en behoeften het beste aansluit bij uw interieur en smaak.

En om optimaal en lang van uw nieuwe meubilair te genieten is het zeker te overwegen om gebruik te maken van All in House Service (tot 5 jaar
aanvullende service). Met dit aanvullende service programma hoeft u zich de komende 5 jaar geen zorgen meer te maken over service en garantie. Deze is zo uitgebreid, dat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw nieuwe aanschaf want u heeft tot 5 jaar service aan huis.

Kom binnen en neem alvast een kijkje in de showroom door op onderstaande afbeelding te klikken.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
aanbiedingen.


Contact
Henkko Wonen & Slapen
Showroom
Malzwin 20
8321 MX Urk

Telefoon: 0527-684657
Email: 
info@henkko.nl
Website: www.henkko.nl
Volg Henkko Wonen & Slapen ook op
Facebook.