MEEK’S MEUBELEN

Omdat we een groot deel van de dag zitten is een goede stoel belangrijk. Een goede stoel/
fauteuil moet daarom de juiste afmetingen hebben (zithoogte en zitdiepte) en daarnaast een goed zitcomfort bieden (bijvoorbeeld extra steun).

Daarom wordt vaak gekozen voor een relaxfauteuil met eventueel een sta-op fuctie voor wat extra ondersteuning. Deze fauteuils zijn er tegenwoordig in veel verschillende varianten.

Bij de woonwinkels van Meek’s Meubelen in Vorden en Ruurlo vindt u hiervan een aantal in de showrooms.

In bepaalde gevallen kunt u een model naar eigen wensen en behoeften samenstellen. Zo is er bijvoorbeeld de keuze uit stof-/leersoorten en poot zodat u een goede combinatie kunt maken met de andere, al aanwezige, meubelen.

Ook is er vaak de mogelijkheid om een keuze te maken uit handbediening of elektrische bediening.

Daarnaast zijn een aantal fauteuils uit te breiden met een extra ondersteuning, de sta-op functie. Met een sta-op systeem komt de relaxfauteuil schuin omhoog en staat bijna recht, zodat u makkelijker weg kan lopen.

En wat denkt u van een stoel met een wellness systeem. Bijvoorbeeld stoelverwarming, ontzettend lekker tijdens de koude dagen of met een pneumatisch massage systeem. En zelfs een combinatie van deze twee opties is mogelijk.

Voor welk alternatief u ook kiest, een goede informatie en een eerlijk advies zijn belangrijk met daarnaast een goede begeleiding.

De Mensen van Meek’s Meubelen nemen hiervoor de tijd en helpen u bij het aanmeten en het maken van de juiste keuze waarna de fauteuil bij u thuis wordt gebracht en geïnstalleerd. Dat is er niet één, dat is een toegewijd team. Ervaar
écht maatwerk en een goede begeleiding.

Meek’s Meubelen verwelkomt u graag met een glimlach en een heerlijke kop koffie, zodat u ontspannen en onbezorgd kunt woonshoppen!


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
diverse mogelijkheden en modellen.


Contact
Meek’s Meubelen
landelijk wonen & slapen
Ruurloseweg 8-12
7251 LK Vorden

Telefoon: 0575-551879
E-mail:
 vorden@meeksmeubelen.nl
Website:
 meeksmeubelen.nl/product-categorie/vorden

Meek’s Meubelen
modern woondesign
Domineesteeg 14
7261 AS Ruurlo

Telefoon: 
0573-453349
E-mail: 
ruurlo@meeksmeubelen.nl
Website: meeksmeubelen.nl/product-categorie/ruurlo
Volg Meek’s Meubelen ook op Facebook.


Alvast inspiratie opdoen? Klik op dan onderstaande afbeelding.