MORRES

Morres is één van de bekendste en grootste meubelwinkels in Nederland. De winkel telt maar liefst 40.000 m². Morres is hét adres om alles te kopen om fijn en comfortabel te wonen, dus ook voor een relax- of sta-op fauteuil.

Wanneer u op zoek bent naar een relaxfauteuil dan zijn er verschillende eigenschappen waar u op kunt letten. De belangrijkste eigenschap van een nieuwe relaxfauteuil is misschien wel het zitcomfort. De zithoogte en de zitdiepte zijn daarin erg belangrijk: komen uw voeten op de vloer als u erin zit? Wat een relaxfauteuil comfortabel maakt verschilt echter per persoon. Zo wil de een graag een relaxfauteuil met een verstelbare zitting en leuning, terwijl de ander liever kiest voor een relaxfauteuil zonder extra functies. Of wellicht wilt u wat extra hulp bij het opstaan en gaat u voor een fauteuil met een ingebouwde sta-op functie.

Bij Morres krijgt u persoonlijk advies want een relaxfauteuil kopen doet u niet dagelijks en is bovendien een kostbare investering. Daarom staan de adviseurs tot uw beschikking zodat u de beste relaxfauteuil vindt. De adviseur is gespecialiseerd in relaxfauteuils en geeft antwoord op al uw vragen over bijvoorbeeld zitcomfort, materiaal en afmetingen.

Ook belangrijk is de stijl en design. Omdat smaken verschillen kunt u bij Morres kiezen uit diverse materialen en kleuren. Dus of u nu een leren relaxfauteuil of stoffen relaxfauteuil zoekt, er zit altijd een fauteuil voor u tussen zelf wanneer u liefhebber bent van een bepaald merk. U kunt kiezen uit meer dan 100 sterke merken! Van klassieke en vintage fauteuils tot slanke design relax- / sta-op fauteuils en hippe eyecatchers.

Dus wanneer u op zoek bent naar een relax / -sta-op fauteuil, kom dan langs bij Morres in Hulst (Zeeland).

Morres is 7 dagen per week open van 10 tot 18 uur.Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de 
actuele deals.


Contact
MORRES WONEN
Industrieweg 2
4561 GH Hulst - Nederland

Telefoon: 0114-388388
E-mail:
 verkoopservice@morres.com
Website:
 www.morres.nl
Volg Morres ook op
 Facebook en Instagram.