BUCO WOONCENTRUM

Buco Wooncentrum is al meer dan zestig jaar een begrip voor liefhebbers van zowel vertrouwde kwaliteit als verrassende smaakmakers. In de grote showroom van 4.000 m² kunt u inspiratie opdoen voor uw woonkamer, keuken, eetkamer of slaapkamer. Van moderne stijl tot barok, bij BUCO Wooncentrum kunt u terecht voor al uw woonwensen.

Het assortiment zitmeubels bestaat onder andere bankstellen, hoekbanken, eetkamer interieur, fauteuils en relaxfauteuils. Ook voor speciale wensen kunt u terecht bij BUCO Wooncentrum zoals bijvoorbeeld een relaxfauteuil met ingebouwde sta-op functie. De  adviseurs helpen u graag bij het zoeken naar het ideale zitmeubel.

Relaxfauteuils, de naam zegt het al. De relaxfauteuils zijn bedoeld om heerlijk in onderuit te zakken en te genieten van een goed glas wijn, een spannende serie of wedstrijd op TV. Er wordt een combinatie gemaakt van een duurzaam ontwerp met eerlijke en hoogwaardige materialen. Vrijwel alle modellen zijn verkrijgbaar in small, medium of large. Daarnaast is er nog meer maatwerk mogelijk op diverse fauteuils. Hierbij kunt u denken aan een ingebouwde sta-op functie wanneer u wat extra ondersteuning nodig heeft bij het opstaan.

Bij BUCO Wooncentrum houdt men van persoonlijk contact met de klanten en zijn graag duidelijk over bijvoorbeeld de werkwijze en het comfort dat u met de verschillende relaxfauteuils kunt verwachten.

Kom daarom naar de showroom om de heerlijke fauteuils zelf uit te proberen of neem contact via onderstaande contactgegevens voor meer informatie. 


Aanbieding
Hoge
korting op modellen uit de showroom. Klik op onderstaande button voor meer informatie.


Contact
Buco Wooncentrum
Hoogveldstraat 16
6002 BS Weert

Telefoon: 0495-534819
Contactpagina:
www.buco-wooncentrum.nl/contact
Website: www.buco-wooncentrum.nl
Volg Buco Wooncentrum ook op
Facebook en Instagram.