SCHERER ‘Gevoel voor wonen’

Meubel tevreden in Uithuizermeeden!

Scherer ‘Gevoel voor wonen’ is een woninginrichter in het noorden van Groningen, in de plaats Uithuizermeeden. In een showroom van circa 6.500 heeft Scherer alles op het gebied van woninginrichting onder
 één dak. De gevarieerde collectie is verdeeld in meubelen, woningtextiel en slaapkamers, in diverse stijlvormen en prijssegmenten.


Scherer heeft een royaal aanbod relax- en comfortfauteuils eventueel met opstahulp die naar uw maten, wensen en behoeftes kunnen worden aangepast. Op de relaxfauteuil afdeling kunt samen met een adviseur op zoek gaan naar een fauteuil die past bij uw stijl en zit comfort.

We zitten een groot deel van de dag. Daarom is goed zitten belangrijk omdat lang in een verkeerde houding zitten kan leiden tot lichamelijk klachten. Een goed zitmeubel kan dit vaak voor een groot deel voorkomen.

Een goed boek lezen, lekker ontspannen luisteren naar uw favoriete muziek of kijken naar een goede film doet u vanuit een relaxfauteuil. Deze zijn meestal in meerdere maten verkrijgbaar en kunnen in veel gevallen worden ingesteld op uw lichaam. Hierbij kunt u denken aan zithoogte, zitdiepte, zithoek en ook lende- en ruggenwervel ondersteuning. Daarnaast zijn er modellen die een sta-op functie kunnen bieden die u wat extra ondersteuning geeft bij het opstaan.

U kunt uw fauteuil een eigen karakter geven zodat deze past bij uw interieur. Bijvoorbeeld stof of leren bekleding en het type en materiaal van de voet. Aluminium geeft een fauteuil een moderne uitstraling en het gebruik van hout maakt het geheel een stuk landelijker. Met een bijpassende hocker wordt uw relaxmoment compleet: benen en voeten krijgen de rust die ze verdienen!

De adviseurs en interieurspecialisten van Scherer helpen u graag bij uw zoektocht naar uw perfecte relax/sta-op fauteuil.

Want Scherer is ‘Gevoel voor wonen’.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor eventuele modellen met aantrekkelijke korting.


Contact
Scherer
Hoofdstraat 140
9982 AK Uithuizermeeden

Telefoon: 0595-412658
E-mail:
info@scherer.nl
Website:
www.scherer.nl
Volg Scherer ‘Gevoel voor wonen’ ook op
Facebook en Instagram.