ZITWERELD RODEN

Zitwereld In Roden is dé zitspecialist van Noord-Nederland.
Bent u op zoek naar een zitmeubel dat pérfect bij u en uw lichaam past? Ga dan eens kijken bij zitspecialist Zitwereld in Roden. In de showroom van 5.000 m² vindt u een u een uitgebreid aanbod aan zitmeubelen.

Na een drukke (werk)dag is het heerlijk om thuis even te gaan zitten met de voeten omhoog.
Een sta op stoel, of sta op fauteuil, biedt u hét ultieme zit-sta op comfort. Sta op stoelen zitten heerlijk comfortabel en bieden net dat beetje extra ondersteuning bij het opstaan dat u nodig heeft. In iedere stoel is een kleine, krachtige motor verwerkt, waardoor hij gemakkelijk kantelt en u zonder problemen opstaat.

In de showroom van Zitwereld  staat het grootste assortiment sta op stoelen van Noord-Nederland. Ervaar het zelf en bezoek de showroom in Roden. De meeste stoelen zijn direct leverbaar!

En lukt het niet of moeilijk om naar de showroom te komen?
Dan is er d
e thuisdemo. Zitwereld biedt u de mogelijkheid om naar u toe te komen voor een gratis thuisdemonstratie van stoelen. Perfect voor personen die zelf wat minder mobiel zijn. Zitcomfort komt met een selectie van passende stoelen bij u aan huis. Deze service wordt geboden in heel Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe).
Via deze
link kunt  u een thuisdemonstratie aanvragen. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen om uw wensen in kaart brengen.


Naast relaxstoelen vindt u bij Zitwereld ook een groot assortiment andere zitmeubelen zoals banken, eetkamerstoelen en sta op stoelen.

Het specialistenteam van Zitwereld helpt u graag om dé perfecte relax-/sta op stoel te kopen.

Goed om te weten.
Zitwereld.nl uit Roden levert zitmeubels in heel Nederland!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de diverse actuele aanbiedingen.


Contact
Zitwereld
Westeresch 12-14
9301 ZW Roden

Telefoon: 050-2030104
Email:
info@zitwereld.nl
Website:
https://zitwereld.nl
Volg Zitwereld.nl ook op Facebook en Instagram.