SEINEN MEUBELEN

Seinen Meubelen, dé meubelwinkel met 5000 m² woonplezier voor jong en oud. Bij Seinen Meubelen kunt u terecht voor diverse meubelen in verschillende stijlen. Van modern en tijdloos tot industrieel en vintage.

Om een assortiment aan te bieden voor ieder budget en stijl, worden het gehele jaar door nieuwe artikelen ingekocht om de collectie zo actueel mogelijk te houden.

Met 45 jaar ervaring helpt men u graag en krijgt u professioneel advies bij de aankoop van relax- en sta-op fauteuils. De relaxfauteuils worden aangeboden in verschillende maten, namelijk extra small, small, medium, large en extra large. Samen met u kijkt men welke maat het beste bij u past. Door het gevarieerde assortiment en vele opties is het mogelijk om de fauteuil compleet aan te passen naar eigen wens. Zo is er, naast de maat, een keuze te maken in:

Verschillende stof- en leersoorten
Handmatige of elektrische bediening
Sta-op functie
Vaste voet of draaivoet

In de showroom is dan ook een ruime collectie met verschillende relax- en sta-op fauteuils. Seinen Meubelen nodigt u graag uit om te komen proef zitten. De professionele verkoopadviseurs staan vrijblijvend voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van vakkundig advies. Vele klanten uit de regio (en soms van verder) zijn u voorgegaan!

Klanttevredenheid staat bij Seinen Meubelen hoog in het vaandel. Met de beschikbare vakkennis wordt ernaar gestreefd om iedere klant te ontzorgen en de beste woonervaring te bieden, ook na aankoop. Daarom is het team voorzien van eigen interne servicemonteurs, want door de lijnen kort te houden kan ook na aankoop de beste service worden verleent. Meubels worden binnen een straal van 50 km kosteloos bezorgd en gemonteerd.

Aanbieding
Klik voor meer informatie, prijzen en eventuele
aanbiedingen op onderstaande button.


Contact
Seinen Meubelen
Rollecate 27
7711 GG Nieuwleusen

Telefoon: 0529-482743
E-mail:
seinenbalie@outlook.com
Website:
http://www.seinenmeubelen.nl
Volg Seinen Meubelen ook op
Facebook.