ZITCOMFORT JACK SUYKERBUYK

Waar koopt u tegenwoordig nog een mooi en goed zitmeubel? Zitcomfort Jack Suykerbuyk biedt in de gloednieuwe showroom een groots aanbod allerhande bekende merken zitmeubelen!

Zitcomfort Jack Suykerbuyk is een unieke speciaalzaak waar men houdt van relaxen, maar nog meer om andere mensen lekker te laten zitten en relaxen! Kwalitatief hoogwaardige producten leveren, meer dan 30 jaar ervaring, het geven van een goed advies en liefde voor het vak is hun passie en drijfveer.

In een groot pand van ruim 800 vierkante meter vindt een breed scala met onder meer relax- / sta-op fauteuils. Een sta-op fauteuil biedt u extra ondersteuning bij het opstaan want goed zitten en makkelijk opstaan zijn belangrijk. Daarnaast wil het oog wil ook wat.

Bij Zitcomfort Jack Suykerbuyk kan men u daar heel goed over informeren. De stoelen uit het assortiment van Zitcomfort Jack Suykerbuyk
zijn qua design en styling een aanwinst voor uw interieur. De adviseur zorgt ervoor dat uw fysieke gezondheid niet hoeft te lijden onder uw goede en persoonlijke smaak.

Dus bent u op zoek naar een relaxfauteuil die extra ondersteuning biedt bij het opstaan? Dan bent u van  harte welkom in de grootste winkel van Brabant in relaxfauteuils en sta-op fauteuils: Zitcomfort Jack Suykerbuyk!

En bent u slecht ter been? Neem dan even contact op zodat er voor een gepaste oplossing kan worden gezorgd.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor showroommodellen met hoge
korting!


Contact
Zitcomfort Jack Suykerbuyk
Burchtplein 82
4873 BN Etten-Leur

Telefoon: 076-5441414
E-mail: 
info@altijdlekkerzitten.nl
Website: 
http://www.altijdlekkerzitten.nl
Volg  Zitcomfort Jack Suykerbuyk ook op
Facebook.


Neem alvast een kijkje in de showroom.