BUCO WOONCENTRUM

Buco Wooncentrum is al meer dan zestig jaar een begrip voor liefhebbers van zowel vertrouwde kwaliteit als verrassende smaakmakers. In de grote showroom van 4.000 m² kunt u inspiratie opdoen voor uw woonkamer, keuken, eetkamer of slaapkamer. Van moderne stijl tot barok, bij BUCO Wooncentrum kunt u terecht voor al uw woonwensen.

Het assortiment zitmeubels bestaat onder andere bankstellen, hoekbanken, eetkamer interieur, fauteuils en relaxfauteuils. Ook voor speciale wensen kunt u terecht bij BUCO Wooncentrum zoals bijvoorbeeld een relaxfauteuil met ingebouwde
sta-op functie. De  adviseurs helpen u graag bij het zoeken naar het ideale zitmeubel.

Ook voor slaapkamerinterieur kunt u bij BUCO Wooncentrum terecht. Een bed moet goed op u afgestemd zijn zodat u geniet van een goede nachtrust en uitgerust wakker wordt.

De kostbare investering in uw interieur is bedoeld om jaren mee vooruit te kunnen. Bij BUCO Wooncentrum begrijpt men dat een dergelijke keuze niet altijd eenvoudig is. Persoonlijk
advies, aandacht en maatwerk. Daarom kunt u gebruik maken van het  unieke woon-dromen concept zodat u geheel onbekommerd naar het eindresultaat kan toeleven.

Indien gewenst komen de adviseurs van BUCO Wooncentrum graag bij u thuis om ter plaatse de situatie op te nemen en op te meten.
Met stof-/leerstalen bij u thuis kijken welke kleuren het beste passen bij uw wensen en de bestaande kleuren van bijvoorbeeld vloeren, gordijnen of muren. Uiteraard is dit altijd vrijblijvend.

Ja, Buco Wooncentrum staat voor een persoonlijke benadering, zowel voor als na het verkoopmoment. After-sales en service vindt men vanzelfsprekend. Daarom graag van harte welkom in de showroom!

Aanbieding
Hoge
korting op modellen uit de showroom. Klik op onderstaande button voor meer informatie.


Contact
Buco Wooncentrum
Hoogveldstraat 16
6002 BS Weert

Telefoon: 0495-534819
Contactpagina:
www.buco-wooncentrum.nl/contact
Website: www.buco-wooncentrum.nl
Volg Buco Wooncentrum ook op
Facebook en Instagram.