MORRES

Morres is één van de bekendste en grootste meubelwinkels in Nederland. De winkel telt maar liefst 40.000 m², heeft ruim 250 merken in huis- zoals Montèl, Musterring, Henders en Hazel, Stressless, Natuzzi en is er alle dagen de mogelijkheid tot een gratis interieur- en kleuradvies.

Morres is h
ét adres om alles te kopen om fijn en comfortabel te wonen. Kom daarom, zoals de slogan al sinds de jaren zeventig luidt, eens een dagje Morressen. Hieruit blijkt dat het de moeite waard is om naar Morres in Hulst te komen. In de grote winkel vindt u wonen in alle denkbare stijlen, zoals landelijk, industrieel, klassiek, modern, design en meer. In de winkel slaagt u zeker voor banken, hoekbanken, stoelen, armstoelen, relax- / sta-op fauteuils, eetkamerbanken, dressoirs, kasten, stoelen, tafels, tv meubelen, kleinmeubelen, verlichting en vele woonaccessoires.

Omdat een dagje Morressen hongerig maakt vindt u bij Morres naast meubelen, woonstoffering en decoratie ook een gezellige brasserie waar
u tussendoor iets lekkers kunt eten en drinken. De brasserie heeft van alles op de kaart staan, van warme maaltijden, belegde broodjes, smoothies, vers fruit, soep tot een lekkere kop koffie/thee met gebak en fris.

Dus wanneer u toe bent aan nieuwe meubelen, uw kamer toe is aan een flinke opfrisser of een kleine make- over, kom dan langs bij Morres in Hulst (Zeeland). En heeft u daarna nog tijd over? Bezoek dan zeker de binnenstad van het gezellige stadje Hulst met zijn oude vestingwerken, rijke historie en smaakvolle horeca
.

Morres is 7 dagen per week open van 10 tot 18 uur.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de 
actuele deals.


Contact
MORRES WONEN
Industrieweg 2
4561 GH Hulst - Nederland

Telefoon: 0114-388388
E-mail:
verkoopservice@morres.com
Website:
www.morres.nl
Volg Morres ook op
Facebook en Instagram.