ATM SLAAPCENTER

Voor het beste slaapadvies gaat u naar ATM Slaapcenter in Schagen. Heerlijk en voordelig slapen.

Bij ATM Slaapcenter helpt men u graag voor uw slaapcomfort. U vindt er een grote collectie slaapmeubelen in alle soorten en maten. 

Er is een brede keuze. Zo kunt u kiezen voor een verende boxspring met een verend matras of een ledikant/bedframe met spiraal of lattenbodem met daarop een matras naar keuze zoals bijvoorbeeld met binnenvering, pocketvering of koudschuim. Ook zijn er verschillende heerlijk comfortabele seniorenbedden.
Daarnaast zijn er bedden waarvan u het hoofdgedeelte, voetengedeelte of beide elektrisch kan verstellen.

Waar u ook voor kiest, er is voor alle slaapwensen en elk slaapkamerinterieur een passend bed wat voldoet aan uw -slaap- wensen, behoeften en budget. Van romantisch, trendy, modern tot klassiek en landelijk. Kies het bed dat het beste bij u past en verfraai uw slaapkamer verder met bijpassende meubelen en accessoires.

En vergeet niet, g
oed slapen begint bij een goed dekbed en hoofdkussen. Samen met het bed en matras vormen deze de basis voor een goede nachtrust. We brengen iedere nacht uren door in ons bed dus het is van groot belang dat het dekbed en hoofdkussen goed aanvoelen en aansluiten op uw wensen en voorkeuren.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Bij ATM Slaapcenter helpt men u graag bij het kiezen van het juiste bed, want een bed is  een belangrijke aankoop. U spendeert er maar liefst een derde van uw leven op en dat is niet niks!
Neem daarom contact op met de klantenservice of nog beter, kom langs in de winkel om te proefliggen in de ruime showroom op Witte Paal 241 in Schagen.

Neem alvast een kijkje in de showroom.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele kortingsacties.


Contact
ATM Wooncenter & Slaapcenter
Witte Paal 241
1742 LB Schagen

Telefoon: 0224-227357
E-mail
:
info@atmwooncenterschagen.nl
Website:
www.atmwooncenterschagen.nl
Volg ATM Wooncenter & Slaapcenter ook op Facebook en Instagram.