SENIORZIT

Is het u wel eens overkomen dat u probeerde op te staan uit uw stoel, maar dat u daar moeite mee had?

Onder invloed van een lichamelijke beperking en/of ouderdomskwalen kan comfortabel zitten en opstaan uit uw stoel bemoeilijkt worden. Een normale stoel beweegt namelijk niet met u mee en geeft u niet de ondersteuning die u nodig heeft. Een relax-/sta-op fauteuil kan dan uitkomst bieden want deze ondersteunt u bij het opstaan. Zo kunt u naast lekker zitten ook gemakkelijker opstaan.

Veel senioren kiezen daarom dan ook voor een comfortabele relax fauteuil met sta-op functie die op wens en maat is samengesteld, want ieder mens is immers qua lichaamsbouw uniek. Dus voor het perfecte zitten dient de stoel daarom op het lichaam van de gebruiker te zijn afgesteld.

Steeds vaker worden deze fauteuils ook uitgevoerd met een massagefunctie
voor een goede doorbloeding. En laten we eerlijk zijn, naarmate u ouder wordt, verdient u op zijn minst wel een stukje pijnvrij en ontspannen zitcomfort en gemak bij het opstaan.

Bij SeniorZit ontvangt u, persoonlijk bij u thuis, altijd een vakkundig en ergonomisch advies. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en behoeften waardoor de samenstelling van de stoel exact bij uw past. Van modern tot klassiek en van eenvoudig tot luxe: er is altijd een fauteuil leverbaar die past bij uw wensen en interieur.

SeniorZit is een familiebedrijf, gespecialiseerd in relax- en sta-op fauteuils, waar men kiest voor een persoonlijk contact en het leveren van kwaliteit. Geen dure reclamecampagnes en een ´laagsteprijsgarantie´, maar wél een eerlijk en persoonlijk advies. SeniorZit levert een Nederlands kwaliteitsproduct met snelle service, dat garant staat voor jarenlang zitplezier en comfort. Bij SeniorZit is garantie zelfs aanvullend mogelijk tot tien jaar. En overweegt u om als gevolg van een tijdelijk ongemak een sta-op stoel te gebruiken, dan is
huren wellicht een optie. Dit allemaal voor u als tevreden klant!

Daarom welkom bij SeniorZit, dé specialist in sta-op-stoelen voor optimaal comfort en zelfstandigheid. 

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie en het maken van een
vrijblijvende
afspraak.

 

Contact
SeniorZit komt op afspraak bij u thuis met de mobiele showroom.

Telefoon: 085-0041076 (7 dagen per week van 9.00 tot 20.00 uur)
E-mail:
info@seniorzit.nl
Website:
https://seniorzit.nl
Gratis brochure aanvragen?
Klik op nevenstaande button.