ZITWERELD RODEN

Zitwereld In Roden is dé zitspecialist van Noord-Nederland.
Bent u op zoek naar een zitmeubel dat pérfect bij u en uw lichaam past? Ga dan eens kijken bij zitspecialist Zitwereld in Roden. In de showroom van 5.000 m² vindt u een u een uitgebreid aanbod aan zitmeubelen.

Missie van Zitwereld is het inspireren en ontzorgen van 35 plussers in de behoefte naar een vitale woon- en eventuele werkomgeving. Met de aangeboden producten en diensten worden klanten voorzien in een lifestyle van comfort.

Is het niet heerlijk om na een drukke (werk)dag thuis te komen en even te gaan zitten met de voeten omhoog? Voel hoe de spanning van u afglijdt in een relaxfauteuil die precies aansluit op uw lichaam. Een relaxfauteuil, ook wel relaxstoel genoemd, biedt u het relaxcomfort voor een heerlijk avondje ontspannen.

Voor het kiezen van een goede stoel is kundig advies van groot belang. Ieder mens is anders en ieder lichaam heeft een andere stoel nodig. De beste stoel vindt u met behulp van persoonlijk advies in de showroom.
Het specialistenteam van Zitwereld staat daarom voor u klaar om u persoonlijk te adviseren en u te helpen dé perfecte relaxstoel te kopen. En heeft u een keuze gemaakt dan hoeft u vaak niet lang te wachten op de stoel want de meeste stoelen zijn direct leverbaar!

Naast relaxstoelen vindt u bij Zitwereld ook een groot assortiment andere zitmeubelen zoals banken, eetkamerstoelen en sta op stoelen.

Goed om te weten.
Zitwereld.nl uit Roden levert zitmeubels in heel Nederland!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de diverse actuele aanbiedingen.


Contact
Zitwereld
Westeresch 12-14
9301 ZW Roden

Telefoon: 050-2030104
Email:
info@zitwereld.nl
Website:
https://zitwereld.nl
Volg Zitwereld.nl ook op Facebook en Instagram.