SEINEN MEUBELEN

Seinen Meubelen, dé meubelwinkel met 5000 m² woonplezier voor jong en oud. Bij Seinen Meubelen kunt u terecht voor diverse meubelen in verschillende stijlen. Van modern en tijdloos tot industrieel en vintage.

Om een assortiment aan te bieden voor ieder budget en stijl, worden het gehele jaar door nieuwe artikelen ingekocht om de collectie zo actueel mogelijk te houden.

Met 45 jaar ervaring helpt men u graag en krijgt u professioneel advies bij de aankoop van woon- en eetkamer meubilair, relax- &
sta-op fauteuils, kasten, dressoirs, salontafels, TV meubels, woonaccessoires en onderhoudsmiddelen. Voor welke meubels u ook komt, in de showroom vindt u altijd een ruime collectie in de diverse verschillende stijlen.

De professionele verkoop- en interieur adviseurs staan vrijblijvend voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van vakkundig advies en een goede begeleiding. Door het gevarieerde assortiment en vele opties is het mogelijk het meubilair compleet aan te passen aan uw eigen wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit:

Verschillende stof- en leersoorten
Hoek- of loungebanken
Verschillende soorten eethoekstoelen of banken, wel of niet verrijdbaar
Eethoektafels, rond of rechthoekig
Kasten en dressoirs bestaande uit diverse materialen, landelijk of stoer industrieel
Fauteuils van landelijk tot modern, met of zonder draaipoot

Klanttevredenheid staat bij Seinen Meubelen hoog in het vaandel. Met de beschikbare vakkennis wordt ernaar gestreefd om iedere klant te ontzorgen en de beste woonervaring te bieden, ook na aankoop. Daarom is het team voorzien van eigen interne servicemonteurs, want door de lijnen kort te houden kan ook na aankoop de beste service worden verleent. Meubels worden binnen een straal van 50 km kosteloos bezorgd en gemonteerd.

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe woon- of eetkamer meubels, kasten of ander meubilair/accessoires, kom dan langs bij Seinen Meubelen in Nieuwleusen. Vele klanten uit de regio (en soms van verder) zijn u voorgegaan!

Aanbieding
Klik voor meer informatie, prijzen en eventuele
aanbiedingen op onderstaande button.


Contact
Seinen Meubelen
Rollecate 27
7711 GG Nieuwleusen

Telefoon: 0529-482743
E-mail:
seinenbalie@outlook.com
Website:
http://www.seinenmeubelen.nl
Volg Seinen Meubelen ook op
Facebook.