LIVESAFE

Livesafe, dé specialist in persoonlijke veiligheid.
LKGX heeft een nauwe samenwerking met Livesafe voor de levering van een totaal concept op het gebied van persoonlijke veiligheid. Livesafe heeft namelijk de oplossing voor mobiele alarmering, de moderne variant op de traditionele vaste alarmering. Waar deze traditionele vormen doorgaans alleen binnen en rond uw woning te gebruiken zijn, werkt de alarmknop van Livesafe altijd en overal.

Als gebruiker van Livesafe kunt u via de mobiele alarmknop overal ter wereld met één druk op de knop hulp inschakelen. Uw Livesafe alarmknop staat namelijk altijd in verbinding met een professionele alarmcentrale. In combinatie met het online persoonlijk profiel (MijnLivesafe) kan zo heel snel de meest passende hulp worden geboden.

Hoe werkt mobiele alarmering van Livesafe?
De Livesafe alarmcentrale wordt 24/7 bemand door een team van gediplomeerde professionals die u ten alle tijden van de beste zorg kunnen voorzien. Dus niet enkel centralisten, maar echte doktoren en zorgpersoneel die bij uw noodsignaal direct de juiste handelingen weten te verrichten. Een familielid of mantelzorger kan u helpen als dat nodig is. U kunt contactpersonen toevoegen in MijnLivesafe, waardoor zij bij een noodoproep gebeld worden. Daarnaast kunt u zelf de volgorde van alarmopvolging bepalen in MijnLivesafe.

Eén helder en eerlijk abonnement.
Livesafe is er voor u en uw naasten. Wij van Livesafe geloven in ons product en de bijbehorende dienstverlening en willen enkel een kwalitatief hoogwaardige service bieden.
Onze alarmeringsdienst wordt geleverd met een alarmknop. De bijdrage voor deze alarmknop zijn éénmalig € 89,95 plus € 19,95 aansluitkosten. De maandelijkse kosten bedragen € 24,95. Livesafe bindt u niet aan lange contracten, maar is maandelijks opzegbaar, dus ook daarin heeft u vrijheid en flexibiliteit. Zodra u de alarmknop in een van de aangesloten winkels bij u in de buurt, of via onze webshop aangeschaft heeft, kunt u hem thuis activeren via activeer.livesafe.nl.

Heeft u nog vragen?
Heeft u interesse in een Livesafe alarmknop? Of heeft u vragen over het product of de dienst? Ga naar 
www.livesafe.nl of neem contact op met de Livesafe klantenservice via: 085- 0216216 (bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur).

Contact
LiveSafe B.V.
Boven de Wolfskuil 3 C4
6049 LX Herten

Telefoon: 085-0216216
E-mail: 
vragen@livesafe.nl
Website: 
www.livesafe.nl  
Volg LiveSafe ook op Facebook.