STELLA FIETSEN

Actief mobiel blijven is gezond!
U zult zien dat de aanschaf van een Stella E-bike leidt tot meer gebruik van de fiets en daarmee tot meer beweging. De E-bike is hét gezonde alternatief voor onder andere de auto op de korte- en middellange afstanden.

Om mobiel te blijven heeft Stella een uniek concept, een landelijk serviceteam. Dat is iets waar Stella trots op is. De kwaliteit van Stella E-bikes is goed omdat alleen gebruik wordt gemaakt van A-merk onderdelen waardoor een goed product wordt garandeert. Maar, een elektrische fiets heeft toch het reguliere onderhoud of reparaties nodig. Daarom biedt Stella een landelijke service aan huis of op het werk.
Dagelijks rijdt het Serviceteam van Stella door heel Nederland om deze service te verlenen. De eerste servicebeurt is geheel
gratis. En de voorrijkosten, ook die betaald Stella! En wat te denken van een garantieperiode tot 5 jaar. 

Ook heeft Stella een landelijke dekking aan E-bike testcenters waar uw altijd terecht kan voor een vrijblijvende proefrit of onderhoud aan uw elektrische fiets. En is er geen testcenter bij u in de buurt dan kunt u gratis de gehele collectie elektrische fietsen van Stella thuis uitproberen in uw eigen vertrouwde omgeving.

De voorraad modellen elektrische fietsen hebben een levertijd van 5 dagen. Elke dag rijden meer dan 90 mobiele teams door Nederland om de Stella E-bikes te leveren en is een populaire elektrische fiets van Stella onverhoopt niet direct leverbaar? Dan neemt een Stella medewerker gelijk contact met u op. Uw Stella fiets wordt compleet afgesteld bij u thuis of op uw werk afgeleverd. Daarbij ontvangt u een uitgebreide uitleg over de werking van uw nieuwe E-bike. Wel zo prettig!

Wilt u eerst op eigen gemak alles over de elektrische fietsen van Stella lezen? Vraag dan snel de
gratis brochure aan.


Contact
Stella Fietsen B.V.
Oosteinderweg 90
8072 PD Nunspeet

Telefoon: 0341-252266
Mail:
info@stellafietsen.nl
Website:
www.stella.nl
Volg Stella Fietsen ook via de Blog, op Facebook en Twitter.