D&P CHALETBOUW

Heeft u plannen om een betaalbare maar toch luxe -recreatie- chalet te kopen? Of bent u op zoek naar een betaalbare mantelzorg-/pre mantelzorgwoning?

D&P Chaletbouw bouwt chalets volledig gebaseerd op en naar uw eigen keuze, wensen en behoeften. Alles is hand- en maatwerk. Dit biedt veel mogelijkheden. Er is keuze uit een aantal basis varianten. Luxe chalets die stuk voor stuk uitgebreid kunnen worden door de vele opties die worden geboden. Wilt u een schuurtje of veranda bij uw chalet, een chalet inclusief airco of een grote erker voor nog meer leefruimte? Of een luxe keuken, een luxe badkamer, u zegt het maar.  D&P Chaletbouw bouwt wat u in gedachten heeft.

En betreft het een
mantelzorg-/pre mantelzorgwoning? D&P Chaletbouw zorgt in nauw overleg met u graag voor een passende woning die volledig aansluit bij uw wensen en behoeften.

D&P Chaletbouw heeft ruim 20 jaar ervaring in de chaletbouw. Met haar ervaring staat men u graag bij met deskundig advies en begeleiding. Zo bouwt men uw chalet van ontwerp tot oplevering; dat wil zeggen ontwerp,
bouw, plaatsing en service. Door een continu proces van innovatie loopt D&P Chaletbouw voorop in nieuwe technieken. Uw chalet is voorzien van energie zuinige, onderhoudsvrije wanden en een goede ventilatie. Ook aan het interieur wordt veel aandacht besteed.

En bent u nieuwsgierig hoe de bouw verloopt? Breng dan een bezoek aan D&P Chaletbouw tijdens de bouw van uw eigen chalet of mantelzorgwoning om de vorderingen te bekijken.

Is uw chalet/woning klaar? D&P Chaletbouw streeft ernaar om u 100% te ontzorgen. Daarom kunt u uw chalet laten bezorgen en installeren op de gewenste locatie. En indien uw huidige stacaravan of chalet niet transport klaar staat, kan deze eerst van de (camping/park) worden weggehaald. Niets is D&P Chaletbouw te breed, te hoog of te lang. Voor het transport, het aansluiten en het weghalen/verplaatsen wordt met zeer erkende bedrijven, met vele jaren ervaring, samengewerkt.

Aanbieding
Gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Contact
D&P Chaletbouw
Handelsstraat 13
7917 RC Geesbrug

Telefoon: 0524-291113
E-mail
: info@denpchaletbouw.nl
Website:
www.denpchaletbouw.nl
Volg D&P Chaletbouw ook op Facebook en Instagram.


Van informatie en advies tot realisatie, transport en plaatsing.