BRC CHALETBOUW

Wanneer u op zoek bent naar een mooie luxe
recreatiechalet, een chalet ter vervanging van uw huidige stacaravan/chalet of -pre- mantelzorgchalet dan bent u bij BRC Chaletbouw aan het juiste adres.

BRC realiseert voor u het droomchalet op maat of een mantelzorgchalet welke volledig is toegespitst op uw wensen en behoeften. Men kan u vele verschillende modellen en mogelijkheden bieden want het chalet wordt volledig ontworpen en gebouwd in eigen fabriek.

In de fabriek werkt een professioneel team van vakspecialisten met  uitsluitend hoogwaardige materialen en merkproducten welke borg staan voor de hoogste kwaliteit. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan EPDM dakafwerking met KOMO keurmerk, onderhoudsvriendelijke kunststof vinylplus gevelbekleding, HR ++ dubbelglas, houtnerf kunststof kozijnen (met draai/kiepsysteem), een luxe compleet ingerichte keuken en badkamer met toilet. Dat betekend jarenlang genieten van uw droomchalet.

En wanneer u wilt, kan uw energiezuinige chalet zelfs van een sedumdak en zonnepanelen worden voorzien. Milieuvriendelijk en extra warmte-/geluidsisolerend. Daarbij verhoogd het ook nog eens de levensduur van uw dak.

Bij het realiseren van uw zorgchalet wordt natuurlijk ook gebruik gemaakt van de beste materialen met hoge isolatiewaardes zodat deze geschikt is om permanent  in te wonen.

Voor de overdracht van uw maatwerk recreatie-/zorgchalet wordt ook veel aandacht besteed aan het schoon opleveren zodat u er meteen optimaal gebruik van kunt maken.

Ja, BRC chaletbouw neemt, als specialist in chaletbouw, al uw zorgen uit handen en levert u graag u het totaalplaatje!

Vraag via onderstaande contactgegevens naar de vele mogelijkheden of kom op afspraak eens langs in de 2000
grote werkplaats/showroom in Marknesse waar de koffie voor u klaar staat.

Van idee, naar tekening, naar impressie, naar prachtig chalet!


Aanbieding
Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Contact
BRC chaletbouw
Oudeweg 32
8316 AC Marknesse

Telefoon: 06-14699035
E-mail:
info@brc-chaletbouw.nl
Website:
https://brcchaletbouw.nl/
Volg BRC chaletbouw ook op Facebook en Instagram.


Zie hieronder voor diverse mogelijkheden en realisatie.