KAMSMA SCHOENEN

Al generaties lang is Kamsma Schoenen een begrip in Friesland.
Sterk in pasvorm, comfort en k
waliteit welke onlosmakelijk verbonden zijn met de schoenen van Kamsma Schoenen. Het onderscheid van Kamsma Schoenen en de grote winkelketens is pure vakkennis en liefde voor het vak met daarnaast een prettige en persoonlijke benadering.

Om de klanten goed te kunnen bedienen wordt er een breed assortiment dames- en herenschoenen gevoerd van het midden- tot het hogere prijssegment. In de winkels  heeft u daarom ontzettend veel keuze. U vindt een goed uitgedachte collectie met merken als Floris van Bommel, Greve, Mephisto, Gabor, Wolky om er maar enkele te noemen. Want bij Kamsma schoenen wordt voortdurend gestreefd de collectie en service af te stemmen op de wensen van de klant.

Ook vindt u bij Kamsma Schoenen een uitgebreid aanbod aan outdoorschoenen omdat de grenzen tussen het moderne 'city life’ en het spontane natuur­be­le­ve­n steeds meer vervagen.

Waar u ook op naar zoek bent, bi
j Kamsma Schoenen maakt men het u graag zo goed mogelijk naar de zin. De enthousiaste medewerkers staan voor u klaar met de service waar Kamsma Schoenen al 250 jaar bekend om staat. U kunt  vertrouwen op een compleet en goed assortiment aan kwalitatief goede schoenen. Het  streven is, dat u na uw bezoek aan een van de winkels naar huis gaat met een goed gevoel en schoenen waar u blij van wordt.

En mocht u toch niet tevreden zijn? Dan is ruilen of retour geen probleem want bij Kamsma Schoenen krijgt u de schoenen van nu met de service als vanouds.


Kortom, voor mooie merken gaat u naar Kamsma Schoenen. Maar bovenal blijft de filosofie: het leveren van comfortabele kwaliteitsschoen voor een eerlijke prijs.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor een groot aanbod merkschoenen tegen een
voordeliger prijs.


Contact
Kamsma Schoenen 
Drachten - Telefoon: 0512 – 515684

Kamsma Schoenen 
Heerenveen - Telefoon: 0513 – 610061

Kamsma Schoenen 
Leeuwarden - Telefoon: 058 – 2162496

Kamsma Schoenen 
Wolvega - Telefoon: 0561 – 614700