PureSolar

Samen Nederland in een rap tempo groener maken en toch een lagere energierekening.

Dat kan!

U verwacht hier misschien een rekenmodule… toch?

Op veel websites van bedrijven die zonnepaneelsystemen leveren en aanleggen kunt u via een rekenmodule laten uitrekenen wat een systeem op het dak van uw huis aan stroom oplevert. Handig. Maar het zegt vaak niet veel. Het zijn meestal geautomatiseerde systemen die hooguit in staat zijn om een globale berekening te maken. Daarbij komt dat geen huis gelijk is en de wensen en mogelijkheden per persoon verschillen.

Word u er dus veel wijzer van?
Nee. Bij PureSolar vindt men van niet. Daarom kiest men er altijd voor om
vrijblijvend de situatie ter plekke te komen bekijken, goed te meten en vooral ook om heel goed met u te overleggen wat u precies verwacht van het systeem. Pas dan weet u wat het u uiteindelijk oplevert. Dát het u een flinke besparing oplevert over een bepaalde tijd, dat is zeker.

Ook praten men bij PureSolar liever niet over een terugverdientermijn van het systeem ten opzichte van het huidige stroomverbruik en de energiewinst die het systeem opbrengt. Een korte terugverdientermijn lijkt gunstig, maar dat is vaak helemaal niet zo. De periode daarna is net zo belangrijk want dan gaat u pas winst maken. Een lange productgarantie zegt veel meer dan de terugverdientermijn omdat u moet kijken naar de totale hoeveelheid stroom die u gaat opwekken met uw zonnepanelen tijdens die garantieperiode.

De beste merken zijn vaak de beste zekerheid!


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Aanbieding
Klik op onderstaande button om een afspraak te maken voor een
gratis vrijblijvend adviesgesprek.


Contact
PureSolar
John F Kennedylaan 19F
5555 XC Valkenswaard

Telefoon 040 – 7600977
E-mail:
info@puresolar.nl
Website:
www.puresolar.nl
Volg PureSolar ook op
Facebook en Instagram.