LAKEHOUSE TIMBER CONSTRUCTIOND BV


Mantelzorg is onbetaalde zorg voor een andere persoon, bijvoorbeeld ouders, een familielid, een vriend(in) of een goede kennis die hulpbehoevend is. Mantelzorg is vaak dagelijkse verzorging of hulp. Een extra belading dus. Daarom is fijn voor mantelzorgers om dichtbij te kunnen wonen, maar soms is het niet mogelijk of wenselijk om in dezelfde woning te wonen. Denk bijvoorbeeld aan mantelzorgers die zelf kinderen hebben en dus behoefte hebben aan een eigen huis met privacy.

Dan is er een mantelzorgwoning op het erf, een plek waar mantelzorger en verzorgde dichtbij elkaar wonen, waardoor gemakkelijker en beter "permanente" zorg en aandacht kan worden gegeven met behoud van de gewenste privacy.

Lakehouse bouwt mantelzorgwoningen op een duurzame manier met een zo'n klein mogelijke CO2 voetprint. Als voorbeeld kijken zij naar mensen die in het verleden met weinig middelen en op een ambachtelijke wijze prachtige houten woningen konden vervaardigen, die onderdak boden aan
familie en gezin.

Dit vindt u terug in de bouwstijl van Lakehouse welke geïnspireerd is op natuurlijke, organische materialen welke hun basis vinden in eenvoud, natuur, duurzaamheid, stijl, karakter, trots, onverzettelijkheid en teamwork. Want ook wonen in een mantelzorgwoning moet plezierig zijn. Dit kan onder andere worden gerealiseerd door p
assief te bouwen. Het gehele jaar door comfort, doordat elke ruimte in de woning een aangename temperatuur heeft. En logischerwijs betekent een lage warmtebehoefte ook dat er nauwelijks of geen energiekosten zijn. Goed voor milieu en portemonnee. 

Dus bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de bouw van een sfeervolle duurzame -pre- mantelzorgwoning? Dan biedt Lakehouse u graag een helpende hand. Stoer, sfeervol, kwalitatief superieur en natuurlijk conform het bouwbesluit!

Het specialisme van Lakehouse is duurzaam, licht en snel bouwen. Er wordt gebouwd met hoogwaardige materialen welke zijn voorzien van het FSC keurmerk en materialen die ecologisch verantwoord en afbreekbaar zijn.

Ja, sfeervol, duurzaam en verantwoord wonen begint bij LakehouseAanbieding
Klik op onderstaande button voor het maken van een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek (scrollen naar beneden).


Contact
Lakehouse Timber Constructions BV
Hoofdweg Oostzijde 1976 A
2158 MC Buitenkaag

Telefoon 0252-278006
E-mail
info@lakehousetc.nl
Website:
www.lakehousedp.com