LAKEHOUSE TIMBER CONSTRUCTIOND BV

Wilt u bouwen op een duurzame manier met een zo'n klein mogelijke CO2 voetprint? Lakehouse denkt graag met u mee. Lakehouse respecteert de mensen die met weinig middelen een bestaan wisten te creëren. Mensen die op een ambachtelijke wijze prachtige houten woningen konden vervaardigen, die onderdak boden aan familie en gezin.

Dit vindt u terug in de bouwstijl van Lakehouse welke geïnspireerd is op natuurlijke, organische materialen welke hun basis vinden in eenvoud, natuur, duurzaamheid, stijl, karakter, trots, onverzettelijkheid en teamwork. Want wonen in een mooie omgeving geeft plezier. Daarom wordt het verleden vertaald naar het heden waardoor er in het voortraject een uniek ontwerp ontstaat dat volledig aansluit op uw wensen en behoeften.

Het specialisme van Lakehouse is duurzaam, licht, snel en zoveel mogelijk passief bouwen. Men bouwt daarom met CLT (Cross Lamineted Timber) kruislings verlijmde houten platen of SIPS panelen. SIPS (Structural Insulated Panels) zijn constructieve lichtgewicht panelen gemaakt van OSB4
platen in combinatie met
Neopor/PIR isolatie. Gezien de zeer gunstige energiewaarde zijn SIPS panelen hét bouwproduct voor duurzaam en passief bouwen. Het gehele jaar door comfort, doordat elke ruimte in de woning een aangename temperatuur heeft. En logischerwijs betekent een lage warmtebehoefte ook dat er nauwelijks of geen energiekosten zijn. Goed voor milieu en portemonnee. 

De hoogwaardig geïsoleerde woningen/chalets worden afgewerkt met hout dat is voorzien van het FSC keurmerk. Ook de OSB4 die voor het SIPS panelen wordt gebruikt, voldoet aan het FSC keurmerk. Daarnaast wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van materialen die ecologisch verantwoord en afbreekbaar zijn.

Dus bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de bouw van een sfeervolle duurzame
woning, recreatiewoning of mantelzorgwoning? Dan biedt Lakehouse u een helpende hand. Maar ook wanneer u uw bestaande woning wilt uitbreiden doormiddel van een aan- of uitbouw. In samenhang en d.m.v. teamwork ontstaat uw project op maat. Stoer, sfeervol, kwalitatief superieur en natuurlijk conform het bouwbesluit!

Ja, sfeervol en duurzaam wonen en recreëren begint bij Lakehouse


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor het maken van een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek (scrollen naar beneden).


Contact
Lakehouse Timber Constructions BV
Hoofdweg Oostzijde 1976 A
2158 MC Buitenkaag

Telefoon 0252-278006
E-mail
info@lakehousetc.nl
Website:
www.lakehousedp.com