LAKEHOUSE TIMBER CONSTRUCTIOND BV

Wilt u woning laten bouwen op een duurzame manier met een zo'n klein mogelijke CO2 voetprint? Lakehouse denkt graag met u mee. Lakehouse respecteert de mensen die met weinig middelen een bestaan wisten te creëren. Mensen die op een ambachtelijke wijze prachtige houten woningen konden vervaardigen, die onderdak boden aan familie en gezin.

Dit vindt u terug in de bouwstijl van Lakehouse welke geïnspireerd is op natuurlijke, organische materialen welke hun basis vinden in eenvoud, natuur, duurzaamheid, stijl, karakter, trots, onverzettelijkheid en teamwork. Want wonen in een mooie omgeving geeft plezier. Daarom wordt het verleden vertaald naar het heden waardoor er in het voortraject een uniek ontwerp ontstaat dat volledig aansluit op uw wensen en behoeften.

Dus bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de bouw van een sfeervolle duurzame woning? Dan biedt Lakehouse u een helpende hand. Maar ook wanneer u uw bestaande woning wilt uitbreiden doormiddel van een aan- of uitbouw om deze bijvoorbeeld meer levensloopbestendig te
maken. In samenhang en d.m.v. teamwork ontstaat uw project op maat. Stoer, sfeervol, kwalitatief superieur en natuurlijk conform het bouwbesluit!

Het specialisme van Lakehouse is duurzaam, licht en snel bouwen. Er wordt gebouwd met hoogwaardige materialen welke zijn voorzien van het FSC keurmerk en materialen die ecologisch verantwoord en afbreekbaar zijn.

Ja, sfeervol, duurzaam en verantwoord wonen begint bij LakehouseAanbieding
Klik op onderstaande button voor het maken van een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek (scrollen naar beneden).


Contact
Lakehouse Timber Constructions BV
Hoofdweg Oostzijde 1976 A
2158 MC Buitenkaag

Telefoon 0252-278006
E-mail
info@lakehousetc.nl
Website:
www.lakehousedp.com


Laat u inspireren door onderstaande sferen, toepassingen van interieurs en exterieurs.