SCHÄFFER-THEUNISSEN TUINHUIZEN

Bent u op zoek naar een houten gebouw voor in uw tuin of is uw huidige aan vervanging toe? Schäffer-Theunissen kan u altijd helpen met prachtige maatoplossingen. Schäffer-Theunissen biedt een brede variatie aan tuinhuizen, garages, carports, stallen, houten veranda's, -terras- overkappingen ed. Schäffer-Theunissen is expert in het ontwerpen, bouwen en monteren van de mooiste houten constructies en gebouwen.

Alle standaard modellen zijn nagenoeg in elke gewenste maat leverbaar. Om uw tuinhuis of overkapping volledig aan uw wensen te laten voldoen kunt u kiezen uit eindeloze opties. Denk aan het type dak, de deuren, ramen en dakbedekking. Daarnaast is er de mogelijkheid uw een eigen ontwerp te laten maken. Dit kan omdat Schäffer-Theunissen naast zeer ruime ervaring in de ontwikkeling en productie alle modellen zelf  produceert. Hierdoor is het mogelijk alles geheel naar uw wensen en behoeften te kunnen realiseren.

De constructies worden standaard gemaakt van hoogwaardig 1e klas Noord-Europees geïmpregneerd vurenhout. Tevens is er de mogelijkheid om te kiezen voor Douglas hout.

Ook houten woningen en bergingen behoren tot de mogelijkheden. Hierdoor kan op iedere behoefte van de klant worden ingespeeld. Ook hier geldt dat alles naar uw wensen en behoeften kan worden uitgevoerd mits daarvoor natuurlijk de benodigde vergunningen aanwezig zijn.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden? Schäffer-Theunissen adviseert u graag. Neem contact op middels het
contactformulier, via de telefoon of kom gewoon langs in een van de showrooms om te zien wat er allemaal mogelijk is. Een van de adviseurs is u graag behulpzaam. En heeft u al ideeën of informatie over de afmetingen? Stuur dan een schets op zodat u een gerichte prijsopgave kunt ontvangen. Nagenoeg alle denkbare maten zijn mogelijk.

Maatwerk en kwaliteit is dé specialiteit van Schäffer-Theunissen tuinhuizen.Aanbieding
Gratis ontwerptekening en natuurlijk staat er altijd koffie/thee altijd voor u klaar!

Contact
Schäffer-Theunissen tuinhuizen
Showroom Wijchen
Einsteinstraat 16
6604 BW Wijchen

Telefoon: 024-6416960
E-mail:
info@st-tuinhuizen.nl
Website: www.st-tuinhuizen.nl
Volg Schäffer-Theunissen tuinhuizen ook op
Facebook.

Schäffer-Theunissen tuinhuizen
Showroom Waalwijk
Zinkerweg 5
5145 NL Waalwijk

Telefoon: 0416-333691

Zie hieronder voor een impressie van verschillende mogelijkheden en opties.